Bemutatkozás

Tapasztalja meg a Dogmopolite Kutyaszalonok világát!

Az általunk felállított szakmai és minőségi követelményekhez hűen a Dogmopolite kutyakozmetikák kialakításakor is a kutyák biztonságát és a gazdik kényelmét tartottuk szem előtt. Ügyfeleink a kutyaszalonok bármely szolgáltatását vegyék is igénybe, mindenkor maga szintű szakmai hozzáértéssel, teljes körű figyelemmel és udvarias kiszolgálással találkoznak.

 

Szolgáltatások sokasága egy kézből!

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás Magyarországon, amely az összes élethelyzetben professzionális megoldást nyújt négylábú kedvence számára. Szolgáltatásaink köre felölel minden, a kutyatartás és gondozás során szóba jöhető területet:

  • kutyakozmetika
  • kutyasétáltatás és -felügyelet
  • egészségügy és szakmai tanácsadás
  • terápiás foglalkozás, viselkedési zavarok kezelése
  • kutyakiképzés (engedelmesség, vakvezető, őrző-védő és vadászkutya)
  • kutyapanzió

 

recepcio dogmopolite kutyakozmetika 2

Kutyakozmetika-Fillér-utca-610

Budai szalonunk a
1024 Budapest, Fillér u. 16. alatt

Kutyakozmetika-Rozsa-utca-610

Pesti szalonunk a
1064 Budapest, Rózsa u. 94/B. alatt

kozmetika obuda

Óbudai szalonunk a
1036 Budapest, Lajos u. 63. alatt

Dogmopolite Kutyakozmetika SUGÁR

Sugár Üzletközpont szalonunk a
1148 Budapest, Örs vezér tere 24. alatt

Kutyakozmetikus, tréner és kutyafelügyelő, kutyakiképző kollégáink

A kutyaszalon munkatársai egytől-egyig többéves tapasztalattal és megfelelő fizikai kondícióval rendelkező, magukat folyamatosan továbbképző szakemberek, akik az adott terület mellett gyakran épp az ügyfél kedvencének fajtájára specializálódtak – lévén maguk is kutyatartók és rajongók. Ezen kvalitások megléte nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, hanem a kutyusok egészsége és kényelme, valamint sokszor az őket körülvevő emberek, állatok, illetve tárgyak épsége miatt is alapvető fontosságú.

Az első kutyakozmetikai szalon Magyarországon rögtön Budán, Pesten és Óbudán

A Dogmopolite Budapesten egyedülállóan egyszerre négy szalont is működtet, mert tudjuk, hogy sokszor mekkora tortúra a városon, főleg csúcsidőben átjutni. Minden helyszínen azonos minőségben, profi kollégák várják a szépülni kívánó kutyákat!

 
 

Kapcsolt szolgáltatások

A Dogmopolite egy komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalat, így a kutyakozmetika mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek és kedvenceiknek. Ilyen pl. az aktív napközis szolgáltatás vagy a kutyakiképzés, amelyeket a kozmetikai szolgáltatások igénybe vétele esetén akciós áron biztosítunk – a mindenkori lehetőségekről és kedvezményekről kérjük, érdeklődjön telefonon, honlapunkon vagy személyesen a kutyaszalonban!

Nézzen be hozzánk!

Szívesen állunk rendelkezésére akár egy díjmentesen szakmai konzultáció, akár egy szolgáltatás megrendelése esetén. Szakértő kollégáink felkészülten és részletekbe menően nyújtanak tanácsadást a különböző kezelési módszerekről, kutyusa egészségéről és a kutyakozmetika szolgáltatásairól!