Rólunk mondták

Két toy uszkáromat viszem rendszeresen a budai kozmetikába – amit a lányok művelnek velük, az kész csoda. Nyugodtak a kutyák, ott állhatok a nyírás alatt. A kutya fürdetés után hetekig illatozik. A nyírás pedig mestermű.

Imádja a kutyám Vikit a pesti szalonban. Az ország legjobb yorkie nyírója. Kiállításokra is járunk, mindenki megcsodálja munkáját. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem is sejti, mit lehet kihozni kedvencéből.

Kis Westie kutyánkkal járunk rendszeresen a budai lányokhoz. Nagyon tetszik az üzlet tisztasága, hogy kényelmesen le lehet ülni, picit olvasni, én ugyanis szeretem megvárni a kutyákat, hogy lássam, hogyan bánnak vele – hát jól.

Egy spániel kislánnyal járunk havonta egy alkalommal a pesti szalonba. Nagyon elégedett vagyok, mert a kutyákat nem kínozzák, akasztják ki, és a kutya is, furamód, szeret odajárni. Gyönyörű az eredmény, ezért csak ajánlhatom!

Óriási öröm számomra, hogy végre közel hozzám, Pesten, találtam egy olyan kozmetikát, ahova a kutyám befele húz, nem sír, élmény számára a nyírás. A munka emellett gyönyörű, mindig megállítanak az utcán kis schnauzeremmel.

Közép uszkárommal mindig a pesti szalonba járunk. Uszkárt nekem még senki nem nyírt úgy, mint a Dogmopolite kollégái, tény, hogy megkérik az árát. Az eredményen ez viszont meg is látszik.

A budai kozmetikát használom, és Alfi imádja a lányokat. A sampon, amit használnak, sehol máshol nem kapható, és hetekig illatosak tőle. A másik, hogy gyönyörűen nyírnak, kifogástalan. Ajánlom!

Pulimmal járunk a budai kozmetikába. Azt a tanácsot kaptam, hogy járjunk kiállításra. A zsinórozás valóban időt vesz igénybe, de az eredmény lélegzetelállító. Szerintem hallgatni is fogok a lányok tanácsára, hihetetlen a minőség.

Két spániel kan kutyánkkal járunk a pesti kozmetikába. Gyönyörű, fényes szőrzettel és illatosan távozunk minden egyes alkalommal az üzletből. Szerintem a pontgyűjtő füzetecske nagyon jó ötlet, szeretem a gyűjtögetést.

Bichon kutyámmal kéthavonta járunk a Dogmopolite kutyakozmetika budai szalonjába és nagyon meg vagyunk elégedve. Bár néha több ideit tart, az eredményért mindenképpen megéri. De hát akinek kutyája van, szánja rá az időt.

Óriás schnauzeremmel havonta egy alkalommal járok a pesti kutyakozmetikába. Ugyan nehezen kerül fel az asztalra, viszont valami csoda folytán addig áll ott, amíg azt a fantasztikus eredményt el nem érjük, amit szoktunk.

Fiatal kis labradorommal járok a budai kutyakozmetikába. Nekem nagyon jó, hogy busszal könnyen megközelíthető, mert autóm nincs. A megállóban van, és a legszebb üzlet, amit valaha láttam. A minőség pedig kifogástalan.