Munkatársaink

Miben különbözik a Dogmopolite Kutyakozmetika a többi kutyaszalonoktól?

Nos, ezt csak sejteni tudjuk, hiszen nem ismerhetjük valamennyi hazai kutyakozmetika szemléletét és dolgozóit. Azt viszont tudjuk, hogy nálunk a legfőbb szempont a kutya számára megfelelő, alapos és gondos ápolás – azaz a kiemelkedő minőségű kutyakozmetikai szolgáltatás nyújtása.

Éppen ezért a Dogmopolite Kutyakozmetika munkatársai egytől-egyik szakmailag magas szinten felkészült, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező és megbízható szakemberek, akik maguk is tisztában vannak vele, hogy a gazdikat általában aggodalommal tölti el kedvencük idegenekre való rábízása. (Sőt, némelyik kutyus is ijedten vagy morcosan veszi tudomásul, ha a kutyakozmetikus vagy tréner gondjaira bízzák – ami persze természetes.)

 

Amikor a kutyakozmetikus nem csak „távolról ugatja a témát”

Kutyakozmetikus, tréner és kutyafelügyelő, kutyakiképző kollégáinknak a szakmai felkészültség mellett a kutyatartás mindennapi örömei, bosszúságai és problémái terén is van tapasztalatuk, mivel saját maguk is kutyatartók. Sőt, jóval többek ennél, valódi kutyarajongók – a kutya életük szenvedélye, mindennapjaik középpontja. A Dogmopolite Kutyakozmetika célja az Ön kedvencét is ebben a szeretetben és odaadásban részesíteni.

A gazdik gyakran különleges igényekkel keresik fel kutyaszalonunkat. Legyen szó a kutyus egészségének és jó kondíciójának megőrzéséről, speciális nevelési vagy kiképzési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy egyéb kihívásról, kollégáink gondos felmérést követően a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

A szakmai tartalom mellett a másik fontos tényező számunkra a rugalmasság. A nehezen kimozduló idősek, a sokszor hetekig elfoglalt, sokat utazó üzletemberek és diplomaták teszik ki ügyfélkörünk nagyobb részét; mi igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan igazodni kedves ügyfeleink elvárásaihoz.

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

Cégvezetés

...Mert hiszünk abban, hogy professzionális szolgáltatáshoz szakszerű menedzsmentre van szükség...

Gárdos Péter

Gárdos Péter

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyapanziós és kutyakozmetikus kollégáink bemutatása

Hallgató Anna

Anna, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Anna kiskora óta imádja a kutyákat. Másfél éve van vele Lütyő nevű, kis mentett mudi keverék kutyusa. Ezelőtt rengeteget dolgozott menhelyeken, így szerzett tapasztalatot. 2019-ben elvégezte a habilitációs kutyakiképző tanfolyamot. Lütyővel rendszeresen kirándulnak, emellett Anna lovagol, és megpróbálja minden napját Lütyővel kalanddá alakítani. Szentendrei panziónk odaadó munkatársa.

Csonka Viktória

Viki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Viki négy évesen kapta meg első kutyáját, Momót, a kis Yorkiet. A későbbi évek során az utcáról is mentett kutyákat, az egyik, egy vizsla családtag is lett. Ezzel elmondható, hogy a kis- és nagytestű kutyákat egyaránt szereti. Már gyerekkora óta tudta, hogy kutyázással szeretne foglalkozni, és ez a vágya be is teljesült kutyapanziónk munkatársaként. Napjainkban Axel, az örökbefogadott tacskó boldogítja mindennapjait.

Pajtás Barbara Anna

Barbi, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Barbi immár mintegy 15 éve foglalkozik lovakkal, lovagol is, emellett 13 éve osztja meg életét labrador-vizsla keverék kutyusával, akit a szentendrei Árvácska menhelyről fogadott örökbe. Állattenyésztő mérnöki diplomával rendelkezik, az etológia szívügye, kiváltképpen a lovakra és kutyákra való tekintettel – ezekben a témákban szakértőnek nevezhető. Barbi szentendrei panziónk oszlopos tagja.

Szabó Zsolt

Zsolt, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Zsolt már kisiskolás korában kapta első kutyáját, egy kóbor kutyust fogadtak örökbe. Ettől kezdve a kutyák folyamatosan élete részét képzik. Jelenleg Lilivel, a spániel keverékkel osztja meg otthonát, immár 7 éve. Zsolt rehabilitációs kutyakiképző is, amivel komoly rálátást nyer a problémás esetek megoldásában. Minden szabadidejét kutyás sportokkal, társaságban töltik, 2023 óta kutyapanziónk lelkes munkatársa Debrecenben.

Sápi Eszter

Eszter, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Eszter már gyerekkora óta megszállott állatrajongó – azon belül is a kutyák a kedvenc, életét sem tudná elképzelni nélkülük. Napjainkban három mentett kutyussal él együtt. Minden kutyát imád, kedvence az amerikai staffodshire terrrier. Óriási vágya volt, hogy egy napon kutyákkal dolgozhasson, ezt a Dogmopolite-nál már meg is tudta valósítani. Eszter debreceni kutyapanziónk elkötelezett munkatársa, emellett kutyakozmetikánkban is aktívan tevékenykedik.

Szalontai Gréta

Gréta, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Gréta már kiskora óta kutyarajongó, számtalan kutyaiskolát kijárt saját kutyájával, emellett éveken át önkénteskedett menhelyen. Élete során több kiképzői kurzust is elvégzett, mégpedig azzal a kifejezett céllal, hogy minél több kutyus találjon gazdára és maradjon is vele. Kutyapanziós munkája mellett kiképző, a családi kutyázás és a viselkedési problémák a fő munkaterülete. Napjainkban egy 12 éves, menhelyről örökbe fogadott kutyussal él.

Kovács Alexandra

Alexandra, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Alexának világ életében volt kutyája, megszállottja, életét el sem tudja képzelni nélkülük. Már 12 éves korától rendszeresen járt kutyaiskolába, előtte otthon tanulta a kiképzést. Az agility nagy kedvelője és művelője, táborok és versenyek szervezője. Napjainkban mudijával, Baileyvel jár hasonló programokra és nemsokára belevág a kutyakiképző tanfolyamba is. Szentendrei kutyapanziónk elhivatott csapattagja.

Nyikos Orsolya

Orsolya kutya-fizioterapeuta

Orsolya már két évtizede a kutyák nagy szerelmese, életének jelentős részét mindig a kutyázás tette ki. Kiképzői végzettsége mellett 2019 óta diplomás kutya-fizioterapeuta. Napjainkban két igen aktív mudival osztja meg mindennapjait, akikkel aktívan sportolnak, agilityznek. A Dogmopolite debreceni kutyapanziójának fizioterapeuta kollégája – itt foglalkozik masszázzsal, úszással, aktív tornával, ízületi problémák rehabilitációjával, illetve megelőzéssel.

Kurucz Kata

Kata, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Kata már gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve. Eleinte kuvasz, majd újfundlandi, jelenleg pedig három kutya büszke tulajdonosa: egy amerikai pitbull terrier és két bichon havanese. Kata az elhagyott kutyák sorsát is aktívan egyengeti. 2016-ban elvégezte az állatorvosi asszisztens, napjainkban pedig a kutyakozmetikusi képzést szerzi meg. 2017 óta a Dogmopolite kutyapanzió csapattagja.

Hajnal Mónika

Mónika, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Mónika egy kis településen nőtt fel, ahol a kutyatartás természetes. Családja is állatokkal és mezőgazdasággal foglalkozik. Imádja a kutyákat, nyolc kutyával osztja meg otthonát. Filozófiája, hogy egy kutya mindenki számára fontos, összehozza a családot, megóvja egészségünket, testi-lelki egyensúlyunk záloga. Többéves tapasztalatát Mónika a szigetszentmiklósi kutyapanzióban kamatoztatja.

Vincze Nikoletta

Niki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Niki eleinte sétáltatóként dolgozott cégünknél, majd a budai panziónkra váltott. Imádja a kutyákat, mindene körülöttük forog, és mindig is voltak kutyái, cicái, de rágcsálói is. 21 éves korában fogadta örökbe Jaffar kutyust, majd Mágnest, akikkel rendszeresen jártak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora rendszeresen önkénteskedik állatotthonokban, hiszen szívén viseli az elesett kutyusok sorsát.

Major Edina

Edina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Edina kiskora óta állatrajongó, mindig is állatokkal szeretett volna dolgozni. A Dogmopolite kutyapanzióban betöltött munkája mellett állatorvosi tanulmányait végzi. Saját kutyusa Gina, egy 12 éves németjuhász: közösen sokat túráznak, táboroznak, versenyeznek, kirándulnak. Gina mellett egy kedves ló, Matyi a másik háziállata, illetve egy bűbájos, háromlábú cica, Lackó, igaz társai Edinának.

Kovács Viktória Dorina

Viki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Viki gyerekkora óta kutyatartó. Egy kaukázusi és egy yorshire terrier büszke tulajdonosa. Sokat kirándulnak, sportolnak együtt. Otthon egy lova is van, akivel kutyái prímán kijönnek. Nemsokára két közép ázsiai is bekerül a csapatába. Viki nagyon barátkozó a kutyákkal és minden tőle telhetőt meg tud tenni, hogy jól érezzék magukat a társaságában. Viki a szigetszentmiklósi kutyapanziónk tagja.

Móra Zsuzsanna

Lola, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Lola már kisgyermek kora óta állattartó és állatimádó: voltak már rágcsálói, hüllői, befogadott sok esetben kóbor cicát. Nagy kedvence természetesen a kutyák. Lola, az állatorvosi asszisztensi képzést követően az egészségügyi szakmában dolgozott egy évig. Hamarosan újabb kutya örökbefogadására készül – addig is, illetve azt követően kutyapanziónk odaadó és megbecsült munkatársa.

Péntek Klaudia

Klaudia, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Babakora óta kutyarajongó – Klaudia hagyományosan kutyatartó családban nőtt fel. Minden állatot imád, legyen az pikkelyes, tollas vagy szőrös. Állatorvosi asszisztens végzettséggel kijelenthető, hogy szívén viseli minden állat sorsát. Kedvenc fajtája a Corgi. A gazdik kérését Klaudia a Dogmopolite budai kutyapanziójában mindig maximális odaadással próbálja teljesíteni, hiszen pontosan ezt várná el ő is.

Besenyei Ágnes

Ági, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Ági életének fontos részei az állatok, már kisgyermek kora óta, amikor a nyarakat nagyszülei tanyáján töltötte – itt persze nem hiányozhattak a kutyák sem. Korán megtapasztalhatta a kutyák szeretetét. Kedvence a tacskó, napjainkban is megosztja eggyel életét. A mai világban fontos a minőségi ellátás, Ági pedig igen szívesen gondoskodik az állatokról – így csatlakozott hozzánk és látja el panziós vendégeink igényeit.

Dúl Klaudia

Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért korán amellett döntött, hogy kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Nagy Alexandra

Alexandra kutyakozmetikus

Alexandra már 7 évesen megkapta első kutyáját, egy westie-t – mindig lelkesen kísérte a kozmetikába. Kutyák, macskák és lovak vették körül egész életében, napjainkban két cicával osztja meg otthonát. 2019-ben agrár területen, majd ezt követően kutyakozmetikusként szerzett diplomát. Kedvencei között szerepelnek a Shiba inuk, a border collie-k és a foxterrierek. Alexandra budai kutyakozmetikánk csapattagja.

Sipos Veronika

Veronika kutyakozmetikus

Mindössze öt éves volt, amikor családjába megérkezett az első kutya, egy német juhász. Veronika 11 évesen lett saját kutyatulajdonos, egy újfundlandit kapott, akivel 12 éven át osztotta meg életét. Ezt követően sokat önkénteskedett, és így fogadta örökbe Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket. 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, de kiemelkedő képessége miatt azonnal fel is vettük óbudai kutyakozmetika szalonunkba.

Takács Dorina

Dorina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Dorina kiskora óta imádja a kutyusokat. Napjainkban is két kutyával osztja meg mindennapjait, egyikük egy örökbefogadott kutya. Az első, mentett kutyája már három éve él vele, élete legszebb feladataként tekint az állatokról való gondoskodásra. Sokat kirándulnak együtt, kutyái mindenhova elkísérik. Dorina lelkes állatmentő is. Debreceni kutyapanziónk elhivatott munkatársaként felel a kutyák kényelméről és boldogságáról.

Miskolczi Lilla

Lilla, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Lilla állattartó családba született: macskák, kutyák, nyulak, tyúkok, papagájok, rágcsálók és teknősök voltak gyerekkori társai. Lovas rendezvények, versenyek gyakori látogatója. Mindezen állat ellenére nagy kedvence a kutyák. Lilla társa már a születését követően egy tacskó volt, ezt egy dalmata, majd egy boxer követte. Ezután érkezett egy kis keverék, majd nemrég egy cane corso. Lilla rendszeres jár kutyaiskolába; szigetszentmiklósi kutyapanziónk lendületes csapattagja.

Csorba Bianka

Bianka, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Bianka már kisgyerekkora óta kisállatrajongó, főleg a kutyusok érdeklik. Már iskolás évei alatt elkóborolt cicákat és kutyákat vitt haza, próbált nekik gazdit találni, de sokszor inkább megtartotta őket. Mollyt, első kutyáját 8 éves korában kapta. Egész eddigi élete során kutyákkal dolgozott, más munkát el sem tud képzelni, és a továbbtanulását is ezen a pályán tudja csak elképzelni.

Skultéti Anita

Anita, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Anita kisgyerek kora óta kutyákkal él, mindig is rengeteg kutyával osztotta meg életét. Jelenleg is néggyel él, az ötödik tavaly ment el tőle. Testvérével rendszeresen fogadnak örökbe utcára kitett kutyákat, cicákat, egyik kutyája egy elgázolt kisállat. Kedvence Sziszi, a hiperaktív Yorkie. Minden idejét a kutyáknak szenteli, önkénteskedik, jótékonykodik. Szigetszentmiklósi panziónk oszlopos tagja.

Tieger Szilvia

Szilvi kutyakiképzéssel foglalkozik

Szilvi 12 és kora óta állattartó: Nanát, a keverékkutyust ekkor kapta. 2 éven át képezte. Ezután egy németjuhász kutyus érkezett, Trudi, akit 1 éven át oktatott. Szűcs Adrienntől ezt követően kapta meg Gigit, a németjuhászt, amit már csupa kiképzésre váró kutyus követett. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte meg hivatalos oktatási pályáját, ami már 11 éve volt. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett. Szilvi kiképző csapatunk tagja.

Botos Bernadett

Bernadett kutyakozmetikus

Bernadett már egészen kiskora óta állatokkal él, akik jelentős szerepet játszanak életében. Nagy kedvence a kutyák, napjainkban is két kutyával osztja meg otthonát. Már kiskora óta tudja, hogy munkáját az állatoknak szenteli, mert azok mérhetetlen boldogságot adnak neki a mindennapok során – így döntött a kutyakozmetikusi pálya mellett.

Simon Kitti

Kitti kutyakozmetikus

Kitti már kisgyerekkora óta nagyon szereti az állatokat, velük is nőtt fel, a gondozásukban igencsak aktívan részt vett. Napjainkban három kutyával osztja meg életét: egy amerikai staffordshire terrierrel és egy yorkieval. A kozmetikusi szakma már korán elkezdte vonzani, 2017-ben meg is szerezte a diplomát és azóta is ebben a szakmában dolgozik. Valamennyi kutyafajtát imádja. Kitti a Sugár üzletközponti kutyakozmetika megbecsült tagja.

B Tóth Sarolta

Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga

Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Szén Terézia

Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi, majd a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget. Több éve vakvezető kutyák kitartó támogatója. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Orosz Eszter

Eszter kutyakozmetikus

Eszter már kiskorában eldöntötte, hogy akármilyen munkája is lesz, kutyákkal foglalkozik majd; így lett belőle kutyakozmetikus. Már nagyon hamar beleszeretett a szakmába – imádja, hogy nap mint nap új kutyaszemélyiségeket ismer meg és célja, hogy valamennyi vendége, ideértve a gazdikat is, szeretettel és vidáman távozzanak. Eszter újbudai kutyakozmetikai szalonunk megbecsült tagja.