gd1

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

62 612
kozmetikázott kutya

4122
kiállításra felkészített kutya

7965
visszatérő vendég

56 300
liter felh. sampon

23 700
liter felh. kondícionáló

34 200
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Két toy uszkáromat viszem rendszeresen a budai kozmetikába – amit a lányok művelnek velük, az kész csoda. Nyugodtak a kutyák, ott állhatok a nyírás alatt. A kutya fürdetés után hetekig illatozik. A nyírás pedig mestermű.

Imádja a kutyám Vikit a pesti szalonban. Az ország legjobb yorkie nyírója. Kiállításokra is járunk, mindenki megcsodálja munkáját. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem is sejti, mit lehet kihozni kedvencéből.

Kis Westie kutyánkkal járunk rendszeresen a budai lányokhoz. Nagyon tetszik az üzlet tisztasága, hogy kényelmesen le lehet ülni, picit olvasni, én ugyanis szeretem megvárni a kutyákat, hogy lássam, hogyan bánnak vele – hát jól.

Egy spániel kislánnyal járunk havonta egy alkalommal a pesti szalonba. Nagyon elégedett vagyok, mert a kutyákat nem kínozzák, akasztják ki, és a kutya is, furamód, szeret odajárni. Gyönyörű az eredmény, ezért csak ajánlhatom!

Óriási öröm számomra, hogy végre közel hozzám, Pesten, találtam egy olyan kozmetikát, ahova a kutyám befele húz, nem sír, élmény számára a nyírás. A munka emellett gyönyörű, mindig megállítanak az utcán kis schnauzeremmel.

Közép uszkárommal mindig a pesti szalonba járunk. Uszkárt nekem még senki nem nyírt úgy, mint a Dogmopolite kollégái, tény, hogy megkérik az árát. Az eredményen ez viszont meg is látszik.

A budai kozmetikát használom, és Alfi imádja a lányokat. A sampon, amit használnak, sehol máshol nem kapható, és hetekig illatosak tőle. A másik, hogy gyönyörűen nyírnak, kifogástalan. Ajánlom!

Pulimmal járunk a budai kozmetikába. Azt a tanácsot kaptam, hogy járjunk kiállításra. A zsinórozás valóban időt vesz igénybe, de az eredmény lélegzetelállító. Szerintem hallgatni is fogok a lányok tanácsára, hihetetlen a minőség.

Két spániel kan kutyánkkal járunk a pesti kozmetikába. Gyönyörű, fényes szőrzettel és illatosan távozunk minden egyes alkalommal az üzletből. Szerintem a pontgyűjtő füzetecske nagyon jó ötlet, szeretem a gyűjtögetést.

Bichon kutyámmal kéthavonta járunk a Dogmopolite kutyakozmetika budai szalonjába és nagyon meg vagyunk elégedve. Bár néha több ideit tart, az eredményért mindenképpen megéri. De hát akinek kutyája van, szánja rá az időt.

Óriás schnauzeremmel havonta egy alkalommal járok a pesti kutyakozmetikába. Ugyan nehezen kerül fel az asztalra, viszont valami csoda folytán addig áll ott, amíg azt a fantasztikus eredményt el nem érjük, amit szoktunk.

Fiatal kis labradorommal járok a budai kutyakozmetikába. Nekem nagyon jó, hogy busszal könnyen megközelíthető, mert autóm nincs. A megállóban van, és a legszebb üzlet, amit valaha láttam. A minőség pedig kifogástalan.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink