gd6

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

62 612
kozmetikázott kutya

4122
kiállításra felkészített kutya

7965
visszatérő vendég

56 300
liter felh. sampon

23 700
liter felh. kondícionáló

34 200
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

recepcio dogmopolite kutyakozmetikaNégylábú kedvenceink sokszor számos olyan kvalitással rendelkeznek, amelyek miatt társnak, családtagnak tekintjük őket. Az intelligencia, a szófogadó és illedelmes viselkedés, a kedvesség és játékosság, a hűség és a szeretetre való képesség mellett azonban ne feledkezzünk el ápoltságukról sem!

Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a kutyakozmetika szolgáltatásainak célja kizárólag a szép és esztétikus megjelenés elérése, de ezek mögött a kutyus egészsége és jó közérzete áll! A Dogmopolite kutyakozmetika kizárólag professzionális, nemzetközileg is ajánlott termékeket alkalmaz a kutyusok ápolása során. Kutyakozmetikus szakembereink minden esetben a kutya fajtájának és életmódjának megfelelő ellátást nyújtják.

A teljes körű kozmetikázás az alábbiakat foglalja magába: személyes konzultáció, bontás, fürdetés, szárítás, kefélés, nyírás/trimmelés, továbbá a szemek, fülek, karmok, tappancsok és bűzmirigyek kezelése. 

A kutyakozmetika szolgáltatásai:

A kezelés megkezdése előtt kutyakozmetikus munkatársaink egyeztetnek kedves ügyfeleinkkel, felmérve az igényeket, elvárásokat. Ezek ismeretében tesznek ajánlatot a kutyus fajtájának és szokásainak megfelelő kozmetikai kezelés tartalmára vonatkozóan, de a végső szó természetesen mindig a gazdié.

Kutyatartó csapatként tisztában vagyunk vele, hogy a gazdik maguk is szokták fürdetni, néha kozmetikázni is négylábú kedvencüket. Azonban a szakszerű ápoltság és a kutya egészségének hosszú távú megőrzése érdekében, valamint az igazán esztétikus megjelenés eléréséhez ajánlott a kutyakozmetika 8-10 hetente történő felkeresése, ahol teljes körű és szakszerű kozmetikázásban részesül kutyája.

Egyedülálló szemkörnyék-fehérítés:

beforeafter

Manapság igen sok kutyus, illetve gazdi szenved az elszíneződött szem, illetve száj körüli barnás szőrzettől, ami sok estben nem megfelelő táplálkozás okoz; ez egy a kutya szőrén egy feltűnő és nem kívánatos jelenség.
Pesti szalonunkban előzetes egyeztetést követően az alábbiak szerint vehető igénybe a szemkörnyék-fehérítés, természetesen kizárólag amerikai termékekkel: 1 alkalom (3 x 20 perc), amely szolgáltatást a kozmetikai kezelés alatt nyújtjuk, így maga a kozmetikázási folyamat legfeljebb 30 perccel lesz hosszabb. A kezelést három alkalommal kell megismételni (heti rendszerességgel) a végleges eredmény eléréséhez. A teljes folyamat legfeljebb kéthavonta ismételhető. 

Fogkő-eltávolítás:

beforeafter

A fogkő nagyban befolyásolja az alábbi betegségek, kellemetlen mellékhatások kialakulását: rossz lehelet, ínygyulladás, fogágygyulladás, majd a fogak elvesztése. A fogkőeltávolítást altatásban szokták végezni kutyusainkon, ami nagy megterhelést jelent számukra.  Ausztriában azonban feltaláltak egy olyan fogtisztító eszközt kedvenceiknek, amely ultrahang előállítására képes.

Az ultrahang alkalmazása prevenciós hatású a fogbetegségek kialakulásában. A komponens fogkrém segítségével mikrobuborékok képződnek, amik meglazítják a fogkő szerkezetét. Az ultrahang-energia 12 mm mélyre hatol a fogíny alá, ahol elpusztítja a baktériumokat és stimulálja a szöveteket.

Mivel nem altatásban vagy bódításban végezzük a fogkő-eltávolítást, ezért csak olyan kutyust tudunk kezelni, akik nyugodtak, barátságosak. A súlyos fogazati állapotú kedvenceket sajnos nem tudjuk ellátni, ugyanakkor felismerésükben segítséget nyújtunk. A fogtisztító eszköz nem zúg, nem rezeg, a kezelés teljes mértékben fájdalommentes. Nálunk a kedvencek szakszerű, biztonságos ellátásban részesülnek.

A Dogmopolite Kutyakozmetika az alábbi területeken nyújtja kozmetikai szolgáltatásait:

 • Egészségügyi nyírás:
  • Karomvágás
  • Tappancs szőr vágása
  • Szem előtti szőr vágása
  • Végbélnyílás körüli szőr nyírása
  • Bűzmirigy-kezelése
  • Fülszőr kiszedése, fültisztítás
  • Szemtisztítás

 • Bontás, zsinórozás, szalagozás
 • Hideg/Meleg fürdő, gondos csutakolás
 • Szárítás
 • Fésülés/Kefélés
 • Nyírás/Trimmelés/Fazonigazítás (standard, hobbi, fantázia)

Kutyakozmetikus munkatársaink

Szén Terézia
Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi képzést, majd ugyanabban az évben a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget is megszerezte. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Bővebben munkatársainkról itt.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Bővebben munkatársainkról itt.

Laluska Zsanett
Zsanett kutyakozmetikus

Zsani már gyerekkora óta tudta, hogy felnőttként állatokkal szeretne dolgozni. 2006-ban ajándékozták meg élete első kutyájával, egy Yorkieval, aki ráébresztette, hogy a kutyakozmetikusi pályát válassza. 2007-ben elvégezte a kozmetikusi tanfolyamot, amely szakmát a mai napig űz. Az évek során Zsanett a város egyik legjobb kutyakozmetikusává fejlesztette magát és tudását.

Bővebben munkatársainkról itt.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Bővebben munkatársainkról itt.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

Bővebben munkatársainkról itt.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia kisgyerek kora óta állatrajongó, ezért már korán amellett döntött, hogy egy napon kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Bővebben munkatársainkról itt.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia kiskora óta óriási állatrajongó, napjainkban három Bedlington terrierrel osztja meg otthonát. Kutyakozmetikusi diplomáját a híres Szűcs Marikánál szerezte még 1995-bene – kíváló eredménnyel. Szilvia munkája szenvedélye is, így a legnevesebb hazai és külföldi versenyek rendszeres látogatója. 2018 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetikusi csapatát a Sugár üzletközpontban.

Bővebben munkatársainkról itt.

Sipos Veronika
Veronika kutyakozmetikus

Mindössze öt éves volt, amikor családjába megérkezett az első kutya, egy német juhász. Veronika 11 évesen lett saját kutyatulajdonos, egy újfundlandit kapott, akivel 12 éven át osztotta meg életét. Ezt követően sokat önkénteskedett, és így fogadta örökbe Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket. 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, de kiemelkedő képessége miatt azonnal fel is vettük óbudai kutyakozmetika szalonunkba.

Bővebben munkatársainkról itt.

Pekker Fruzsina
Fruzsina kutyakozmetikus

Fruzsina gyerekkora óta kutyarajongó, hiszen velük nőtt fel, szeretete már korán megnyilvánult feléjük. Szüleit rendszeresen kíséri kutyás rendezvényekre, kiállításokra – Szilvia édesanyja szintén kutyakozmetikus cégünknél. Fruzsina kutyakozmetikusi végzettségét Molnár Andreánál szerezte. 2020 óta kutyakozmetikus a Dogmopolite Kutyakozmetika pesti egységében.

Bővebben munkatársainkról itt.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink