gd1

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. feb.)

55 231
kozmetikázott kutya

3612
kiállításra felkészített kutya

7432
visszatérő vendég

48 430
liter felh. sampon

19 300
liter felh. kondícionáló

31 600
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Krisztina imád lovagolni, emellett érdekli az akvarisztika, a rágcsálók, de leginkább a kutyák – ez az élete. Sokáig állatorvosi asszisztens volt, manapság a problémás kutyákkal való foglalkozás érdekli leginkább. Kutyakiképző, munkakutya-bíró, állatmentő; állatokat rehabilitál, majd gazdikat keres nekik. Fókuszában a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatának vizsgálata áll.

Fejlesztünk, fejlődünk és folyamatosan javítani próbáljuk szolgáltatásaink színvonalát: ezért, kiváltképpen nyáron különösen magas foglaltsággal működünk. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy szinte minden helyünk elkelt már júliusra (ez mintegy 200 férőhely három panzióban), így ha Önök is utazni kívánnak, mielőbb foglalják le helyüket nálunk, panzióink egyikében.

A foglaláshoz kattintson ide »

Mint azt minden bizonnyal tudják már a kedves olvasók, cégünk egyedülálló módon Magyarországon egyszerre hét telephellyel - három panzió/napközi és négy kozmetika - rendelkezik. Évente mintegy 50 000 km-t teszünk meg arra törekedve, hogy minél rugalmasabban, gyorsabban és kényelmesebben tudjuk szállítani a kis kedvenceket, és adott esetben gazdáit. Augusztustól mindezt még kényelmesebben és elegánsabban tudjuk majd nyújtani az Önök számára: a vadonatúj Fiat Doblo Cargo kimagasló kényelemet kínál, emellett a kutyusok/cicák kellemes, biztonságos és légkondicionált térben utazhatnak ezek után.

Amióta Ági az eszét tudja, mindig is kutyák vették körül. Három örökbefogadott kutyus büszke tulajdonosa. Ági szívén viseli a gazdátlan állatok sorsát, ezért, ahol csak tud, segít rajtuk. Ebből kifolyólag már többször is volt ideiglenes befogadó, így segítve többükön. Ági a budai kutyapanzió és kutyanapközi megbecsült csapattagja, ahol azon dolgozik, hogy kedves vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Új ötlettel álltak elő munkatársaink és üzemeltető kollégánk: panzióink legmelegebb részeire - az árnyékolás mellett - párakaput is telepítünk (sőt, helyenként már telepítettünk is), hogy vendégeink a meleget még jobban viseljék. Amellett, hogy próbáljuk kímélni őket a legmelegebb órákban, a párakapu fantasztikus lehetőséget nyújt a lehűlésre, emellett a kutyák imádják: tombolnak, játszanak alatta, egészen új élményekkel távoznak!

Ahogyan lassan túljutunk a Covid-19 harmadik hullámán, úgy egyre nyílnak a határok, ismét lehetővé válik - a belföldi utazás mellett - a külföldre való utazás. Ne maradjon le Ön sem várva várt útjáról csak azért, mert túl későn keres megfelelő szálláshelyet kedvencének. Számíthat ránk idén is: a legmagasabb szakmai követelmények mellett szeretettel, odaadással gondozzuk kedvencét, amíg Ön távol van. Rendszeres fényképek feltöltésével, rugalmas telefonos jelenléttel, 24 órás hívható számmal állunk rendelkezésére, hogy nyugodtan tölthesse jól megérdemelt nyaralását.

Panziós foglaláshoz:

Tovább »

Ezúton is kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy ne halogassa panziós foglalását az utolsó pillanatra, ugyanis a belföldi turizmus teljes gőzzel halad előre, és nálunk is rohamosan fogynak a helyek! Ne maradjon le amiatt áhított utazásáról, mert kutyusának vagy cicájának nem talál időben megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó kutya- vagy cicapanziót.

 

Kutyusa számára helyett foglalni itt tud: Tovább »

Cicája számára helyett foglalni itt tud: Tovább »

Niki sétáltatóként kezdte cégünknél, de egy lehetőséget kihasználva budai panziónkban helyezkedett el. A kutyákat imádja, körülöttük forog világa. Mindig is kutya- és cicatulajdonos volt. Később rágcsálók is beléptek a körbe. 21 évesen örökbe fogadta Jaffar kutyust, majd a másodikat, Mágnest. Rendszeresen járnak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora óta önkénteskedik állatotthonokban is, mert szívügye a kutyusok sorsa.

Haladunk a korral, és a (jól érthető) elvárásának megfelelően valamennyi telephelyünkön már kártyával is fizethet - illetve még azt a további kényelmet is biztosítjuk, hogy szállító kollégánknak is megbízhatóan, egyszerűen, kártyával tudnak fizetni. Nemcsak a kényelmes, de rendkívül gyors, és számtalan esetben elengedhetetlen, hiszen manapság egyre kevesebb ember tart magánál jelentősebb mennyiségű készpénzt. Reméljük, hogy ez a további kis fejlesztés még elégedettebbé teszi Önöket!

Továbbra is állunk rendelkezésükre 7 telephellyel kutyák számára, illetve két telephellyel cicák számára!

A kutyás ellátásról bővebben itt: Tovább »

A cicás ellátásáról bővebben itt: Tovább »

Alexának mindig is volt legalább egy kutyája, imádja őket, el sem tudja képzelni nélkülük az életet. 12 éves kora óta rendszeresen kutyaiskolában is tanul is velük, előtte pedig otthon nevelgette őket. A kutyás agility nagy szerelmese, versenyek, táborok rendszeres résztvevője, napjainkban Baileyvel, a mudijával végzi ezeket a programokat. Hamarosan belevág a kutyakiképző tanfolyamba is. Alexa szentendrei panziónk lelkes csapattagja.

Ahogyan azt jeleztük előző hírlevelünkben, 2021. április 1-jével elindítottuk szentendrei cicapanziónkat is - így már a város két pontján is nyújtja a Cat-O-Lodge magas színvonalú szolgáltatását; az M0 körgyűrű északi, valamint az M0 körgyűrű déli szektorában.

Hatalmas területek, fűtött-hűtött, 24 órás jelenléttel, a gazdik valamennyi elvárásának eleget téve. Keressen minket bátran a már megszokott 06-1-246-23-06 vagy 06-20-528-7221 (szentendrei cicapanzió), illetve a 06-20-255 35 69 (szigetszentmiklósi cicapanzió) számokon, vagy az info@cat-o-lodge email címen!

Tovább »

Anita gyerekkora óta kutyák között nevelkedett, mindig is több volt nekik. Jelenleg négy kutya él a családjában, az ötödik 2019-ben, 15 évesen ment el. Testvérével rendszeresen vittek haza kitett, elhagyott kutyákat, cicákat – egyik kutyájuk szintén egy mentett, elgázolt kutyus, akit imádnak. Kedvenc kutyusa Sziszi, egy hiperaktív yorkie. Szabadidejében is kutyázik, felvigyáz, önkénteskedik. Szigetszentmiklósi kutyapanziónk megbecsült tagja.

Felbuzdulva szigetszentmiklósi sikereinken nagy örömmel jelentjük, hogy szentendrei telephelyünkön is - egyelőre próbajelleggel - megindítjuk a Cat-O-Lodge cicapanziót.

Ezzel már nemcsak Budapest déli szektorában, de északi területén is nyújtjuk magas színvonalú cicapanziós szolgáltatásunkat is - válassza az Önhöz közelebb esőt! Természetesen szállítunk is!

Amiben egyedülállók vagyunk: területünk hatalmas, fűtött-hűtött, 24 órás jelenléttel, a gazdik valamennyi elvárásának eleget téve. Keressen minket bátran a már megszokott 06-1-246-23-06 vagy 06-20-477-56-00 telefonszámokon, vagy az info@cat-o-lodge email címen!

Tovább »

Veronika ötéves volt, amikor családja megszerezte első kutyáját, egy német juhászt. 11 évesen lett saját kutyája, egy újfundlandi, aki szép kort, 12 évet élt meg. Később menhelyeken sétáltatott, onnan szerezte Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket, aki munkába is elkíséri. Veronika 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, és Veronika képessége annyira meggyőzött minket, hogy azon nyomban felvételt is nyert óbudai kozmetikánkban.

A mai nappal megérkeztek az első emeletes cica-lakosztályok az egyedülálló, Dogmopolite által működtetett Cat-O-Lodge cicapanziónkba. Ez a kis lakosztály extra kényelmet biztosít: az alsó szinten a higiéniai és táplálkozási igényeknek tesz eleget, a középső emeleten a cicák "nappalija", míg a felső emeleten az éjszakai, amolyan "henyélő" részleg található.

Gondos és hosszas keresés és utánajárás, tesztelés után ezeket a mini-lakosztályokat találtuk a legmegfelelőbb megoldásnak azokra az esetekre, amikor a gazdik nem kívánják, vagy egyéb okok miatt nem megoldható a nagyszobás tartás. A tavasz és nyár folyamán legalább húsz ilyen egység beszerzését tervezzük szigetszentmiklósi cicapanziónkba.

Tovább »

Szilvia egyszerűen imádja az állatokat, három Bedlington terrier büszke tulajdonosa. Kutyakozmetikusi diplomáját még 1995-ben szerezte meg a híres Szűcs Mariktól, természetesen kiváló eredménnyel. Munkája egyben szenvedélye. A legnevesebb versenyek rendszeres résztvevője mind Magyarországon, mind külföldön. Szilvia 2018-ban csatlakozott a Dogmopolite kutyakozmetikusok csapatához a Sugár üzletközpontban.

Ahogy lassan érkeznek az oltások, úgy már látható lesz a fény az alagút végén, és tavaszra remélhetőleg visszaáll a régi, megszokott munkarend. Ha esetleg idáig Ön is home office-ban oldotta meg mindennapjait, minden bizonnyal gondoskodni tudott kis kedvencéről napközben. Amint azonban visszaáll a régi, megszokott élet, és már adott esetben nem tudja gondját viselni, lemozgatni, sétáltatni kutyáját, gondoljon ránk! Három nagy napközinkkel (Szentendre, Budapest 11. kerület és Szigetszentmiklós) reggel 7 és este 20 óra között örömmel állunk rendelkezésére, hogy garantáltan mozgással, játékkal és szocializációval töltse kutyája a napot.

Tovább »

Edina gyermekkora óta rajong az állatokért, mindig is velük szeretett volna foglalkozni. A Dogmopoliteban betöltött munkaköre mellett állatorvosi tanulmányokat folytat. Saját kutyája Gina, 12 éves németjuhász, akivel túrázik, kirándul, táboroz, versenyez. Emellett egy csökönyös, de végtelenül kedves ló, Matyi és egy minden lében kanál, igazi bajkeverő, háromlábú mentett cica, Lackó színesítik a mindennapjait.

Koronavírus ide vagy oda, az ünnepek alatt sokan utaznak barátokhoz, családtagokhoz Budapesten és Budapesten kívül, így a helyek rohamosan fogynak panzióinkban. Ne maradjon le és foglaljon Ön is! Csak emlékeztetőül: panziónk az év 365 napján nyitva tartanak, még szilveszterkor is! Ha biztonságban, jó kezekben szeretné tudni kis kedvencét, számíthat ránk ebben a nehéz, hektikus időszakban is. Az Ön kényelme mellett vendégeink minden nap a felszabadult örömöt, mozgást és játékot élvezhetik nálunk.

Tovább »

Idén is felkért minket a Purina Magyarország, hogy segítsük jutalomfalatjainak és egyéb új termékeinek bemutatását szalonjainkban.

Az ilyen lehetőségek nagy örömöt jelentenek a számunkra, mert amellett, hogy egy megbízhatóan évtizedek óta működő multinacionális nagyvállalat megfelelőnek tartja cégünket e feladatra, számunkra is különösen nagy öröm, hogy kedveskedhetünk régi és új ügyfeleinknek egyaránt.

Tovább »

Erre mindenképpen figyeljünk állatpanzió választásakor – A szakértő válaszol

Míg korábban inkább a szomszédokra bíztuk a kedvencünket, mostanra a gazdik egyre szívesebben adják profi kezekbe állataikat arra az időre – és nemcsak a kutyákat, macskákat –, míg elutaznak – magyarázza Gárdos Péter, a Dogmopolite kutyapanzió- és kozmetika ügyvezetője.

Miért jobb ez a megoldás, mintha otthon hagynánk egyedül bezárva a házi kedvencünket, és mire figyeljünk, amikor állatpanziót választunk? Eláruljuk!

blikk2

Közösségben egész nap

Míg a szomszéd legfeljebb egy-két alkalommal meglátogatja a kutyust vagy a cicát, megeteti, esetleg egy kis időt eltölt vele, addig az állatpanzióban a kedvencünk rengeteg pozitív ingernek van kitéve. Nemcsak közösségbe kerül, és barátokra talál, de az egész napot játszva, mozogva töltheti el. Hacsak kifejezetten nem kérik az állat külön tartását, mert erre is van lehetőség.

Különböző típusok

Többféle állatpanzió létezik: van csak kutyákra specializálódott, kutyás-cicás és egyre több a hobbiállatos. A kutyaszállók között is sokfélét találhatunk, például csak kis testű vagy nagy testű ebeknek, van, ahol keveredhetnek, és akad olyan is, ahová konkrét fajták mehetnek. Ezek különféle szolgáltatásokat nyújtanak – sok helyen van már kozmetika is! –, és máshogy telik egy nap is.

– Nálunk a reggel mindig játékkal indul, tavasztól őszig általában kint, az udvaron. A reggeli után jön egy kis csendes pihenő, majd a második nagy játékkör. Ezt követően uzsonna, esetenként vacsora, kis pihenő, majd az esti nagy játék. Ezeket a programokat természetesen kiegészíti az új vendégek „bemutatása”, azaz beillesztése a csapatba – teszi hozzá az ügyvezető.

 

Tovább »

Fruzsina kiskora óta kutyákkal nőtt fel, így hamar kialakult határtalan szeretete irántuk. Szüleit (Szilvi édesanyja a Dogmopolite Sugár kozmetikájában szintén kozmetikus) rendszeresen kíséri kutyakiállításokra, kutyás rendezvényekre. Kozmetikai diplomáját Molnár Andreánál szerezte. Fruzsina 2020-ban kezdte meg kutyakozmetikusi munkáját cégünknél.

Ezúton is szeretnénk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk figyelmébe ajánlani, hogy mindhárom panziónk és napközink a koronavírus-járvány ellenére is zavartalanul nyitva tartanak és szeretettel várják a játszani, szocializálódni, kikapcsolódni vágyó vendégeket! Foglalni az alábbi linken, érdeklődni a 06-1-246-23-06 telefonszámon lehet.

 

Tovább »

Katának kiskora óta kutyái voltak, köztük kuvasz, majd újfundlandi. Jelenleg három kutyával él, két bichon havanese és egy amerikai pitbull terrier a család tagja. Kata szívén viseli az elhagyott kutyák sorsát és tesz is értük. 2016-ban végezte el az állatorvosi asszisztensi végzést, jelenleg pedig a kutyakozmetikusi diploma megszerzésén dolgozik. 2017 óta erősíti a Dogmopolite kutyapanzió csapatát.

molino

Fontos, hogy az utcafrontról is jól láthatóak legyünk, ezért terveztettük meg az alábbi, mutatás céges molinót, hogy az igyekvő, esetleg mellettünk elhajtó ügyfelek is hamar felismerjék, hogy megérkeztek hozzánk - az ország legnívósabb cicapanziójához!

Tovább »

Útjára indítottuk a Cat-O-Lodge Cicapanzió és Cicanapközi Facebook és Instagram oldalait. Ezúton is kérünk mindenkit, hogy lájkoljon, osszon az oldalakon, hiszen erre hoztuk őket létre: összehozni a cicás társadalmat. Az online jelenlét mellett gőzerővel haladnak a munkálatok az épületen belül is. Természetesen vendégeket már örömmel fogadunk!

cat-o-lodge

 

Csak emlékeztetőként:

A Cat-O-Lodge ötletével csapatunk 2020-ban állt elő. Felismertük, hogy - a kutyák mellett - a cicák esetében is nagy igény mutatkozik Magyarországon a színvonalas, megbízható panziós és napközi szolgáltatás iránt. Anyavállalatunkkal, a Dogmopolite Kft-vel, amely 2010-es indulása óta több mint 360 ezer vendégéjszakát bonyolított már le, elszántak vagyunk, hogy hasonlóan magas színvonalon nyújtsuk ezt a szolgáltatást cicák számára is. A Cat-O-Lodge Cicapanzió és Cicanapközi egyedülálló módon 200 nm beltéri, hűtött/fűtött, igényes környezetben.

cat-o-lodge-2

Kollégáink a nap 24 órájában biztosítják a maximális gondoskodást és szakértelmet kedves vendégeink számára. Látogasson el hozzánk és győződjön meg Ön is a Cat-O-Lodge minőségi ellátásáról!

Tovább »

Kriszta színházrendező, 2020-ban kezdett kutyákkal szakszerűen foglalkozni – élete során azonban mindig kutyák vették körül. Kutyasétáltatóként és szitterként dolgozott, majd saját kutyája lett, akivel most kezdik a kutyaiskolát. A sikeres vizsga után Kriszta elvégezi a kiképzésvezető tanfolyamot is.

Jelenleg budai panziónk csapatában dolgozik, ahol fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy kedves vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Memóriakártyából soha nem elég - gondoltuk. Még jobb, ha van rá nyomtava valami! És mi más lenne ez, mint a céges grafikánk! Ez a pár éve divatos USB kártya-névjegy kényelmesen elhelyezhető bármelyik pénztárcába és tárolási kapacitásának köszönhetően nem csak a kis kedvenc képeit, de egyéb adatot is bőven tárolhat rajta. Az eszközök iránt érdeklődni, azokat megvásárolni mindhárom panziónkban lehet.

 

Tovább »

fotoalbum

Bár hetente kétszer is töltünk fel képeket a kis kedvencek mindennapjairól FB oldalunkra, ennek ellenére felmerült bennünk az az ötlet, hogy a gazdik maradandó emléket vihessenek haza panziónkból. Így jutott eszünkbe, hogy a kutyusokról készített sok-sok fényképet akár egy egyedi, gazdinak szóló, igényes fotóalbumba is tehetnénk, ami a távozás napjára el is készülne. Erre vonatkozó igényüket kérjük, a panzióztatás elején vagy a bejelentkezés során akár telefonon, akár az űrlapon (hamarosan) jelezzék felénk

 

Tovább »

cat-o-lodge

Ezúton is örömmel és büszkén jelentjük, hogy cégünk ismét nagy mérföldkőhöz érkezett. 10 éves kutyás múlttal, több mint 360 ezer vendégéjszakával, 280 ezer napközi nappal és több mint 10 ezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött belevágunk a cicák panzióztatásába, napköziztetésébe. Honlapunk a catolodge.hu, amely jelenleg fejlesztés alatt van. Ezen tudnak majd - akárcsak a Dogmopolite esetében - árajánlatot kérni, illetve szolgáltatásunkra bejelentkezni. A Cat-O-Lodge panzió szigetszentmiklósi telephelyünkön valósul meg, hiszen ez a létesítmény két szinten olyan méretekkel rendelkezik, ami ezt a tevékenységet kényelmesen lehetővé teszi. Sőt, ezzel a területtel - dedikáltan 200 nm a cicák számára - egy csapásra az ország legnagyobb cicás szolgáltatója leszünk. Bejelentkezni természetesen már most is lehet, várjuk hívásukat a 06-20-311-56-32 számon! A részletekről bővebben hamarosan!

 

Tovább »

Száva születése óta egy kutyatenyésztő családban élt, ahol német dog, skót juhász és West Highland White terriereket neveltek. A kutyák éppen ezért mindig is fontos szerepet játszottak az életében. Barátaival rendszeresen jár nagy csapattal, kutyákkal kirándulni. Száva a budai panziónk csapatával dolgozik azon, hogy vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Tovább »

Nagy öröm számunkra, hogy már a 25 ezer rajongót is túllépte táborunk mérete a Facebook közösségi médián. Ezt szem előtt tartva most már lehetővé vált, hogy ezen a felületen is bejelentkezzenek kutyapanzió, kutyanapközi és kutyakozmetika szolgáltatásunkra. Ahogyan a bejelentkezési felületen, úgy itt is megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy a gördülékenyebb ügyintézés érdekében a kívánt helyszínt is jelölje meg a bejelentkezés során. Köszönjük és várjuk jelentkezésüket!

Tovább »

ujabb-fuves-terulet

Évről évre, szakaszosan újítjuk meg kertünket budai panziónkban. A műfű tökéletes választásnak bizonyult, mind küllemét, mind higiéniáját illetően. A szakaszos kivitelezésnek az oka, hogy mindig legyen kellő játékfelület a nálunk panziózó kutyusok számára a munkálatok alatt is. Nagy öröm, hogy ezen a héten egy újabb, 100 nm területet fejezünk be, kifejezetten kutyáknak kifejlesztett műfűvel. A műfüvet nem egyszerűen csak leterítjük; alatta gondos terepmunkát, majd betonozást végzünk a hatékony tisztán tartás érdekében. Ez a fű garantáltan zöld és puha marad még a legesősebb évszakban is!

Tovább »

fogko-eltavolitas-intro

A fogkő nagyban befolyásolja az alábbi betegségek, kellemetlen mellékhatások kialakulását: rossz lehelet, ínygyulladás, fogágygyulladás, majd a fogak elvesztése. A fogkőeltávolítást altatásban szokták végezni kutyusainkon, ami nagy megterhelést jelent számukra.  Ausztriában azonban feltaláltak egy olyan fogtisztító eszközt kedvenceiknek, amely ultrahang előállítására képes.

 

fogko-eltavolitasAz ultrahang alkalmazása prevenciós hatású a fogbetegségek kialakulásában. A komponens fogkrém segítségével mikrobuborékok képződnek, amik meglazítják a fogkő szerkezetét. Az ultrahang-energia 12 mm mélyre hatol a fogíny alá, ahol elpusztítja a baktériumokat és stimulálja a szöveteket.

Mivel nem altatásban vagy bódításban végezzük a fogkő-eltávolítást, ezért csak olyan kutyust tudunk kezelni, akik nyugodtak, barátságosak. A súlyos fogazati állapotú kedvenceket sajnos nem tudjuk ellátni, ugyanakkor felismerésükben segítséget nyújtunk. A fogtisztító eszköz nem zúg, nem rezeg, a kezelés teljes mértékben fájdalommentes. Nálunk a kedvencek szakszerű, biztonságos ellátásban részesülnek.

Tovább »

Mónika egy kis faluban nőtt fel, ahol természetes az állattartás – szülei is ezzel, valamint mezőgazdasággal foglalkoznak. A kutyákat imádja, jelenleg családjában nyolc kutyus él. Meggyőződése, hogy mindenki számára pozitív egy négylábú csoda jelenléte, összekovácsolja a családot, vigyáz az egészségünkre, testünkre, lelkünkre. Rengeteg tapasztalatát szigetszentmiklósi kutyapanziónkban kamatoztatja.

Kata vonzalma az állatokhoz már gyerekkorába kezdődött. Vidéken nőtt fel, így sokféle állatuk volt, de a legmélyebb kötődés a kutyákkal alakult ki. Állatorvos édesapjának köszönhetően alkalma nyílt megismerni viselkedésüket és működésüket kívül-belül. Tudatos állatvédő lett, és ma már saját kutyájával, Jenővel folytatja ezt az életformát. Hálás, hogy szigetszentmiklósi kutyapanziós munkája során azzal foglalkozhat, ami igazán boldoggá teszi.

picfair1

picfair1

Nagy öröm számunkra, hogy kisállat kategóriában a PicFair jóváhagyta munkatársaink által - folyamatos jelleggel - készített panziós életképek legjobbjait, így azok a jövőben, nagy felbontásban, kiváló minőségben erről a színvonalas oldalról is letölthetők.

Tovább »

Krisztina imád lovagolni, emellett érdekli az akvarisztika, a rágcsálók, de leginkább a kutyák – ez az élete. Sokáig állatorvosi asszisztens volt, manapság a problémás kutyákkal való foglalkozás érdekli leginkább. Kutyakiképző, munkakutya-bíró, állatmentő; állatokat rehabilitál, majd gazdikat keres nekik. Fókuszában a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatának vizsgálata áll.

füves területek rekultiválása

Szentendrei és szigetszentmiklósi panzióink az ország egyik legnagyobb zöldterületével rendelkeznek, amely fűtött, beltéri kutyapanzió és kutyanapközi mellett, illetve annak szolgálatában található. Nagy kihívás ugyanakkor minden évben ennek a hatalmas zöldterületnek a rendszeres karbantartása, hiszen a négylábú kis kedvencek a rengeteg játék és mozgás közben igencsak megtépázzák azt. Ezt a kihívást szem előtt tartva korszerű fűnyíró traktorba fektettünk, amellyel a nyírás ezek után már sokkal rövidebb idő alatt, hatékonyan és gyakrabban lesz elvégezhető. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a nagy tér használati értéke mellett az esztétikára is ügyeljünk!

füves területek rekultiválása 2 füves területek rekultiválása 3

 

2007-ben végzett mint kutyakozmetikus, kitűnő eredménnyel. Kutyákkal 18 éve foglalkozik. Törpeuszkárral kezdte, majd ezt követően boxer-fanatikus lett, ami a mai napig nem változott. Saci kedvencei közé tartozik még a westie. Sportkutyázik, flyballozik, engedelmességi oktatást is végez – Saci kutyakiképző is egyben: Budapest-szerte több kutyaiskolában is volt oktató, amíg nem váltott teljes időben a kutyakozmetikusi pályára.

nyitvatartas-1

Minden kedves érdeklődő szíves figyelmébe ajánljuk, hogy panzióink a koronavírus járvány alatt is zavartalanul működnek és örömmel várják a panziózni, játszani vágyó vendégeket. A házi karantén is nehézzé teheti a kis kedvencek lemozgatását, a játékot, ha pedig valakinek mégis halaszthatatlan teendője lenne, akkor örömmel várjuk a kis házi kedvenceket akár pár órára, akár több napra, hétre.

Hívjanak minket: 06-1-246-23-06, illetve foglaljanak itt ».

Természetesen szállítunk is, így el sem kell hagynia otthonát!

nyitvatartas-2

Kozmetikáink változó beosztással ugyan, de szintén állnak vendégeink rendelkezésére - már csak azért is, mert hamarosan elérkezik a kozmetikázási csúcsszezon; a járvány ellenére a kutyák szőrének növekedése azért nem áll meg.

Cégünk egyedülálló módon négy helyen is várja Budapesten a kedves érdeklődőket (2., 3., 6., valamint 14. kerület!

Hívjanak minket: 06-1-246-23-06, illetve foglaljanak itt ».

Tovább »

Viki kiskora óta kutyatartó, jelenleg egy yorkshire terrier és egy kaukázusi tulajdonosa. Rengeteget sétálnak, kirándulnak. Otthon a lovával osztja meg életét, akit kutyái is imádnak. Hamarosan két közép ázsiai kutya is a csapatba kerül. Viki gyorsan barátkozik a kutyákkal és mindent megtesz, hogy jól érezzék magukat társaságában. Viki a Dogmopolite szigetszentmiklósi kutyapanzió és kutyanapközi lelkes csapattagja.

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy panzióink és napközijeink a koronavírus járvány ellenére zavartalanul üzemelnek, nyitva tartanak és örömmel várják kedves vendégeiket.

Az amerikai IACP, valamint a brit PIF-UKCA előírásainak megfelelően fokozott fertőtlenítéssel biztosítjuk környezetünk tisztaságát. Fontos kiemelni, hogy a WHO (Egészségügyi Világszervezet), a FAO (Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete), valamint a CDC (Amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési központ) jelenlegi (március 13.) álláspontja szerint kutyák (és kisállatok) nem kaphatják el, és nem fertőzhetnek meg embereket a koronavírussal.

Mindenkinek kitartást kívánunk ebben a bizonytalan időszakban, és kérjük, hogy tartsák be az egészségügyi, életviteli ajánlásokat.

Tovább »

Legyünk a járványon! Mi is segítünk ebben!

Állunk minden kedves kutyatulajdonos rendelkezésére, aki kerülné a közösséget, mégis társaságot, mozgást, játékot szeretne biztosítani kis kedvencének. Panzióink, napközijeink zavartalanul üzemelnek, ahol örömmel segítünk, hogy kutyás társaságban, mozgással, jókedvben és biztonságban átvészeljék a kis házi kedvencek ezt a nehéz időszakot, és a gazdi is otthon, esetleges önkéntes karanténban maradhasson.

Hívjanak minket: 06-1-246-23-06, illetve foglaljanak >>> itt.

Természetesen szállítunk is, így el sem kell hagynia otthonát!

Tovább »

Büszkén és óriási örömmel jelenthetjük ki, hogy szigetszentmiklósi panziónk - bár már így is a legnagyobb fűtött, fedett panzió az országban, az új játszótermével végképp felküzdötte magát a szakma ékszerkövévé. Csak a képen látható nagy játszótermünk egy 200 nm-es tombolópálya lesz, ahol örömmel és szeretettel várjuk a játszani és kikapcsolódni kívánó vendégeket - legyenek kicsik vagy nagyok, akár pár órára, akár több hétre is.

Tovább »

 

Anna óriási kutyarajongó. Másfél éve adatott meg, hogy egy Lütyő nevű, fiatal mentett mudikeverék gazdija lehessen. Mielőtt saját kutyája hozzá került, menhelyeken gondozó munkával szerzett rengeteg kutyás tapasztalatot. Tavaly habilitációs kutyakiképzői tanfolyamot végzett. Szabadidejében Lütyővel rengeteget kirándulnak, lovagolni járnak és igyekeznek minden napot új kalanddá varázsolni. Anna szentendrei panziónk lelkes munkatársa.

 

Óriási örömünkre szolgál, hogy végre létrehoztuk honlapunkon GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) rovatunkat, ahol a kedves érdeklődök, meglévő ügyfeleink részleteibe menően tudnak tájékozódni az egyes szolgáltatásokról és az ott felmerülő kérdésekről, tudnivalókról.

A témaköröket szolgáltatási kategóriákra osztottuk a könnyű navigáció érdekében. Minden esetben kérjük, hogy egy-egy szolgáltatás igénybe vétele előtt böngésszék ezeket, mert rengeteg kérdésre kapnak majd választ. Ami még fontosabb: ha esetleg bármivel nem lennének megelégedve, itt bőven megtalálják az ilyen, gyakran feltett kérdésekre vonatkozó válaszokat is. Jó olvasást!

Tovább »

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel mostantól honlapunkon is elérhetővé tesszük havi hírlevelünk tartalmát. Ezek a jövőben a Blog főmenüben lesznek megtalálhatók. Négy alkategóriát hoztunk létre A Blog főmenü alatt, amelyek: 1) Kutyás Könyvajánló, 2) Vállalati hírek, 3) Kutyás rendezvények, 4) Kutyás cikkek. Reméljük, ezzel is hasznos kitekintést nyújthatunk a kutyás világba! Ehhez is jó olvasást, böngészést kívánunk!

Tovább »

 

Barbi már 15 éve foglalkozik lovakkal, 13 éve pedig gazdája labrador-vizsla keverék kutyájának, akit a szentendrei Árvácska menhelyről hozott. Állattenyésztő mérnök végzettséggel rendelkezik a gödöllői egyetemről. Az etológia mindig szívügye volt, különös tekintettel a kutyákra és a lovakra, amely témának már-már valódi szakértője. Barbi a Dogmopolite szentendrei kutyapanziójának lelkes csapatát erősíti.

 

Tudjuk, hogy sokat írunk róla, de azért tesszük ezt, mert rengeteg energiát, pénzt és szeretetet tettünk legújabb panziónk kialakításába. Ezért rendkívül fontos, hogy terjedjen a hír: december 1-én megnyílt Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb kutyapanzió és kutyanapközi központja Szigetszentmiklóson. Jöjjenek, próbáljanak ki minket!

12 éves korában kapta Szilvi első kutyáját: Nanát, a keverékkutyust. 2 évig képezte. Utána képzésre kapott egy németjuhász szukát, Trudit. 1 évig tartotta a „kurzust". Szűcs Adrienntől ezt követően megkapta a következő németjuhász kutyáját, Gigit, ami után már sorra érkeztek a képzésre váró kutyák. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte a kutyakiképzést, immár 11 éve kiképző. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett is volt. Szilvi Kiképző csapatunk értékes tagja.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink