gd1

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

62 612
kozmetikázott kutya

4122
kiállításra felkészített kutya

7965
visszatérő vendég

56 300
liter felh. sampon

23 700
liter felh. kondícionáló

34 200
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Szeretettel várunk mindenkit az október 22-23-24-én megrendezett Crafts Derby CACIB kiállításon a komáromi Monostori Erőd területén!

A kiállítás programja minden nap az alábbiak szerint alakul:

10:00 - A kiállítás ünnepélyes megnyitója, a bírálatok kezdete a körökben

13:30 - Junior handler napi bajnokság elő bírálat a Best in show ring előkészítő ringjében

15:00 - Best In Show program, a győztes kutyák versenye a nap legszebb kutyája címért

 

Látogatóink számára a belépési díjak az alábbiak:

Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes!

Gyerekeknek 6 -16 éves korig: 1000 Ft

Felnőtteknek: 2000 Ft

Napi parkolójegy: 2000 Ft

Tovább »

Kezdetben olyan apró, hogy egy kabátzsebben is elfér, ám hamarosan már az egész világ körülötte forog. Ő Lajos kutya, aki megérkezik, és mindent a feje tetejére állít! Hősies szúnyogvadász, nyomozónak sem utolsó, és a fociban is remekel, csak aztán fürödni ne kelljen… Kalandjai faluszerte híresek, és Lajos kutya legnagyobb megelégedésére mindig jut bennük hely egy nagy szelet sonkának vagy kolbászos szendvicsnek is.Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója és két kisgyermek édesapja, aki esti mesemondásai során teremtette újra mesehősként gyerekkori kedvencét, Lajos kutyát. Mulatságos történetei egy olyan gyerekparadicsomba repítenek, ahol kisgyereknél csak kiskutyának lenni jobb. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi Google Form kitöltésével lehet: https://forms.gle/24pF4CcDxnXSrioA8

Tovább »

Petró Eszter etológus, kutya- és gazda segítőivel együtt mutatja be az ember-kutya kapcsolatról alkotott elgondolások változását, Nagy Bernadett állatorvos az állati kórokozók emberre gyakorolt hatásairól tart előadást. Varga Attila pszichológus a társállattartás ember-természet viszonyra gyakorolt hatását mutatja be előadásában. Az előadásokat beszélgetések követik.Az eseményen oltási igazolvány felmutatása után lehet részt venni. Felhívjuk a figyelmét, hogy a rendezvényen a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező!A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://bit.ly/3lKrY2y

Tovább »

Olvassuk együtt Guns Kuijer Gubanc Manka és az eltévedés művészete című könyvet és játssz Prézlivel, miközben feldolgozzuk az olvasottakat!

A mai gyerekek magabiztosan eligazodnak az okos-kütyük világában, de kevésbé magabiztosak az olvasás, a szövegértés és a kommunikáció világában. Ezen készségek fejlesztése nemcsak elengedhetetlen, de különösen élvezetes is lehet. Ráadásul a különleges olvasási élmény hosszútávra megalapozza az olvasáshoz való viszonyát, fejleszti a szövegértését, bővíti a szókincsét és magabiztossá teszi. Az angolszász országokban nem véletlen alkalmazzák már évtizedek óta ezt a módszert.

 

Tovább »

Életünkben fontos szerepet játszik az állatvilág. Erre hívja fel figyelmünket az Állatok Világnapja, amit Assisi Szent Ferenc, az állatok és a természet védőszentjének emlékére, hivatalosan október 4-én tartunk. Rendezvényünk családbarát ezért kerül megrendezésre egy szombati napon.(2021.10.02.)

Alapítványunk ebből az alkalomból is szeretné felhívni a nagyközönség figyelmét az állatvilág védelmére és a felelős állattartásra.

Az esemény látogatása ingyenes!

Ünnepeld velünk az állatok világnapját a Rex Állatszigeten! Ingyenes rendezvény érdekes családi- és gyermekprogramokkal, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Gyere el, játssz, szórakozz, ismerd meg a körülöttünk élő állatok csodálatos világát!

Ismerkedj személyesen is állatokkal, találkozz a Rex lakóival – kutyákkal, cicákkal, vagy éppen a vadudvar lakóival! Nézd meg a gazdira váró cicáinkat, akikkel örökbefogadási szándék esetén barátkozhatsz is.

Tovább »

Önnek van már van kutyusa, cicája? Vagy éppen most tervezi, hogy egy kis kedvenccel bővüljön a család?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor ez a kiállításmegnyitó Önnek is szól.

Az állatok világnapja alkalmából rendezett kiállításunk megnyitója igazán rendhagyó lesz. Célja, hogy egy kicsit segítsünk mindenkinek, hasznos tanácsokat, tippeket adva a helyes állattartáshoz.

Az interaktív megnyitó résztvevői:

a tárnoki Ebárvaház képviselője

Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány képviselője

Dr Brauswetter Viktor, állatorvos

A beszélgetést vezeti: Raczkó Tamás

Ha Önnek is vannak kérdései, itt biztosan választ kap rájuk!

Jöjjenek el, várjuk Önöket szeretettel!

 

Tovább »

Szerinted milyen a tökéletes kutya? Játékos? Mindig éhes? Nyugodt vagy épp pörgős? A kérdésre nagy átlagban hasonló válaszok érkeznek, mely alapján leírható az ideális kutya.

A baj csak az, hogy ez a kutya nem létezik. Legalábbis nem ilyennek születik és komoly odafigyelés, idő és pénz mire hasonlítani fog a leíráshoz és az elvárásokhoz. Ugyanakkor felmerül a kérdés: Vajon a kutyát kell igazítani az elvárásainkhoz vagy az elvárásainkat a kutyához?

Az előadás bemutatja ami a fejünkben létezik a kutyáról, és bemutatja a valóságot ami egy domesztikált ragadozó nem is olyan hosszú útjáról és megérkezéséről szól az emberi családba.

 

Tovább »

A két napos program elsődleges célja a segítő kutyák munkájának népszerűsítése mellett, a felelős állattartással kapcsolatos szemléletformálás, a kutyás sportok népszerűsítése.

Tervezett program:

2021. szeptember 4. szombat

- regionális dog puller verseny

- gyerekeknek: bohóc előadás, arcfestés, lufihajtogatás

- előadás: táplálkozás/táplálékkiegészítők

- előadás: segítő kutyák munkája

- tombola sorsolás

2021. szeptember 5. vasárnap

- játékos vetélkedők

- tombola sorsolás

- gyerekeknek: kézműves foglalkozás

- sportbemutatók: flyball, hoopers, coursing, puller

Tovább »

Kedves Barátaink, Nem szeretnénk az elmúlt hosszú időszak nehézségeiről, megpróbáltatásairól, fájdalmairól beszélni, biztosak vagyunk benne,hogy Ti sem!

Amikor le kellett fújnunk a 2020-as találkozót, azonnal elkezdtünk gondolkodni a következőn, a mostanin!

Már akkor időpontot néztünk és pozitívan tervezgettük a NAGY TALÁLKOZÁST!

Nagyon kíváncsiak és izgatottak vagyunk, mert biztosak vagyunk benne, hogy ez egy különleges és meghatóan jó rendezvény lesz!

Éppen ezért most az egyszerűségre törekszünk , legyünk ,,csak úgy” együtt és érezzük jól magunkat!

Tovább »

2021. 07. 30. - 2021. 08. 01-ig újra a kutyákról szól ez a hétvége. Idén is megrendezzük a 3 x CACIB ÉS 1 x CAC kutyakiállításunkat. Július 31-én a hagyományokhoz híven délelőtt CAC, este pedig az éjszakai CACIB show kerül megrendezésre.

Korlátozott mennyiségben a nevezőink számára szállást tudunk biztosítani.

Bővebb információk hamarosan várhatóak.

 

Tovább »

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink