gd5

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2019. máj.)

39 540
kozmetikázott kutya

2512
kiállításra felkészített kutya

5760
visszatérő vendég

25 700
liter felh. sampon

6500
liter felh. kondícionáló

16 300
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Miben különbözik a Dogmopolite Kutyakozmetika a többi kutyaszalonoktól?

Nos, ezt csak sejteni tudjuk, hiszen nem ismerhetjük valamennyi hazai kutyakozmetika szemléletét és dolgozóit. Azt viszont tudjuk, hogy nálunk a legfőbb szempont a kutya számára megfelelő, alapos és gondos ápolás – azaz a kiemelkedő minőségű kutyakozmetikai szolgáltatás nyújtása.

Éppen ezért a Dogmopolite Kutyakozmetika munkatársai egytől-egyik szakmailag magas szinten felkészült, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező és megbízható szakemberek, akik maguk is tisztában vannak vele, hogy a gazdikat általában aggodalommal tölti el kedvencük idegenekre való rábízása. (Sőt, némelyik kutyus is ijedten vagy morcosan veszi tudomásul, ha a kutyakozmetikus vagy tréner gondjaira bízzák – ami persze természetes.)

Amikor a kutyakozmetikus nem csak „távolról ugatja a témát”

Kutyakozmetikus, tréner és kutyafelügyelő, kutyakiképző kollégáinknak a szakmai felkészültség mellett a kutyatartás mindennapi örömei, bosszúságai és problémái terén is van tapasztalatuk, mivel saját maguk is kutyatartók. Sőt, jóval többek ennél, valódi kutyarajongók – a kutya életük szenvedélye, mindennapjaik középpontja. A Dogmopolite Kutyakozmetika célja az Ön kedvencét is ebben a szeretetben és odaadásban részesíteni.

A gazdik gyakran különleges igényekkel keresik fel kutyaszalonunkat. Legyen szó a kutyus egészségének és jó kondíciójának megőrzéséről, speciális nevelési vagy kiképzési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy egyéb kihívásról, kollégáink gondos felmérést követően a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

A szakmai tartalom mellett a másik fontos tényező számunkra a rugalmasság. A nehezen kimozduló idősek, a sokszor hetekig elfoglalt, sokat utazó üzletemberek és diplomaták teszik ki ügyfélkörünk nagyobb részét; mi igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan igazodni kedves ügyfeleink elvárásaihoz.

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

Cégvezetés

Gárdos Péter

Péter Gárdos

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyakozmetikus, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Cseke Lili
Lili, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Lili korai gyermekkora óta kutya- és lótartó, napjainkban is három kutya és három ló tulajdonosa. Kutyapanziós munkája mellett rendszeresen jár menhelyekre sétáltatni és ideiglenes befogadó. Kutyás versenyek és programok rendszeres látogatója, saját kutyáival valamennyi szintű kiképzést elvégezte már. Lili 2017-ben csatlakozott a Dogmopolite-hoz.

Balogh Gerda
Gerda, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Gerda már kora gyermekkora óta imádja az állatokat. 6 éves korában kapta Gombit, első kutyáját, akivel 14 fantasztikus évet töltött el. 2018. szeptemberben Gombi egy betegséget követően elhunyt, ez nagyon megviselte a családot, de Gerda imádatát a kutyák és lovak iránt nem befolyásolta. Napjainkban szentendrei panziónk kutyusai, saját lova, valamint egy akita inu gondját viseli.

Andrássy Krisztina
Krisztina, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Krisztina imádja a lovakat, az akvarisztikát, a rágcsálókat, de leginkább a kutyákat – ez utóbbi az élete. Évekig állatorvosi asszisztensként dolgozott, napjainkban a problémás kutyákkal szeret foglalkozni. Munkakutya-bíró, állatmentő, kutyakiképző – állatokat rehabilitál és gazdikat keres. A panzió mellett fókuszban a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatok elemzése áll.

Kurucz Kata
Kata, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Kata már gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve. Eleinte kuvasz, majd újfundlandi, jelenleg pedig három kutya büszke tulajdonosa: egy amerikai pitbull terrier és két bichon havanese. Kata az elhagyott kutyák sorsát is aktívan egyengeti. 2016-ban elvégezte az állatorvosi asszisztens, napjainkban pedig a kutyakozmetikusi képzést szerzi meg. 2017 óta a Dogmopolite kutyapanzió csapattagja.

Gärtner Dóra
Dóra, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Dóra egész kis kora óta állatimádó, ami évről évre egyre csak fokozódik. Az állatokkal való törődés, gondoskodás róluk életének meghatározó részévé vált. Dóra jelenleg tengerimalac-tulajdonos, de hamarosan ismét kutyatulajdonos is lesz. Szerencsésnek tartja magát, mert munkája egyben hobbija, és arcára azonnal kiül a mosoly és öröm, amint belép a Dogmopolite kapuján. Budai panzió értékes csapattagja.

Vincze Nikoletta
Niki, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Niki eleinte sétáltatóként dolgozott cégünknél, majd egy lehetőséget kihasználva budai panziónkra váltott. Imádja a kutyákat, mindene körülöttük forog, és mindig is voltak kutyái, cicái, de rágcsálói is. 21 éves korában fogadta örökbe Jaffar kutyust, majd Mágnest, akikkel rendszeresen jártak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora rendszeresen önkénteskedik állatotthonokban.

Major Edina
Edina, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Edina kiskora óta állatrajongó, mindig is állatokkal szeretett volna dolgozni. A Dogmopolite kutyapanzióban betöltött munkája mellett állatorvosi tanulmányait végzi. Saját kutyusa Gina, egy 12 éves németjuhász: közösen sokat túráznak, táboroznak, versenyeznek, kirándulnak. Gina mellett egy kedves ló, Matyi a másik háziállata, illetve egy bűbájos, háromlábú cica, Lackó, igaz társai Edinának.

Tóth Andrea
Andrea, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Andi gyerekkorában csak rágcsálókat és macskát tarthatott, de miután elköltöztek, hamarosan megérkezett a várva várt kutya. Ezt követően szinte minden méretű kutyája volt már, a pekingi palotakutyától az amerikai bulldogig. Napjainkban öt kutyával él, angol agara és német vizslája vadászkutyaként dolgoznak, a kölyök amerikai staffordshire terrier és a két francia bulldog pedig társként vannak Andi mellett.

Szokol Lilla
Lilla kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lilla korai gyermekkora óta imádja az állatokat. Életében mindig jelen voltak kutyák, vendégek és mentettek és örökbefogadottak is. Első négylábújával lépett bele a kutyás világba (kutyakiképzés, iskolák, edzések és agility). Napjainkban fiatal border colliejával űzi aktívan a kutyás sportot, flyball, frisbee és agility-ben is versenyez.

Blaskó Fruzsina
Fruzsina, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Fruzsi kiskora óta óriási kutyás, valamint lovas. Két mentett kutya mellett egy lova is van, akivel aktívan, rendszeresen lovagol. Fruzsi 2014-ben szerezte meg a kutyakozmetikus diplomát, majd 2017-ben az állatorvosi asszisztensi végzettséget. 2019-ben a kutyakiképzői iskolát végzi el. Fruzsi cégünk budai kutyapanziójának csapatát erősíti odaadó munkájával négylábú vendégeinkért.

Dobi Ágnes
Ági, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Ágit születése óta kutyák vették körül. Jelenleg három örökbefogadott kutya tulajdonosa. Szívén viseli az árva és gazdátlan kutyák és cicák sorsát, ezért, ahol és amikor csak tud, segít rajtuk. Többször is volt már ideiglenes befogadó, így segítve a menhelyek munkáját. Ági a budai kutyapanzió és kutyanapközi kedves, megbecsült csapattagja – lépten-nyomon a vendégek kényelméért dolgozik.

Palotai Szonja
Szonja, aktív napközi munkatárs

Szonja már pólyáskora óta kutyatartó és -imámdó, számára a világ nem lenne kerek nélkülük. Szakmáját tekintve diplomás ápoló (2006-ban végzett a Szegedi Tudományegyetemen). Budapestre való költözése után önkénteskedett menhelyen, itt tanulta meg a valódi kutyázást. 2016 eleje óta erősíti aktív kutyanapközi csapatunkat. Nagyon szereti a napközi által nyújtott szabadságot.

Baranyai Bernadett
Bernadett kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Bernadett már egész kiskora óta állattartó, napjainkban három kutya (nagy- és közepestestű), valamint két cica tulajdonosa. Az összes háziállata mentett. Bernadett rendszeresen támogatja a legkülönbözőbb menhelyeket. Hétvégén kutyaiskolába jár, hogy kutyái még képzettebbek legyen; számára a háziállatok családtagok. Bernadett a Dogmopolite kutyasétáltatói csapat értékes tagja.

Néma Orsolya
Orsolya kutyakozmetikus

Orsolya vidéken nevelkedett, emiatt az, hogy állatok vették körül, természetesen volt. Mindez annyira, hogy egy kuvasz szőrbe kapaszkodva tanult meg járni. Később cicái voltak, de hamar rájött, hogy kutyák nélkül nem élet az élet, ezért elvégezte a kutyakozmetikus iskolát és szerzett egy Shetlandi juhászkutyát, amely fajtának a szerelmese is lett. Orsolya cégünk kutyakozmetikus csapatában megbecsült tagja.

Fergencs Lívia
Lívia kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lívia 14 éves kora óta több menhelyen is dolgozott – azóta foglalkozik aktívan kutyákkal. 2018 óta a Dogmopolite kutyasétáltató csapatát erősíti. Imádja, hogy olyan dolgokkal töltheti mindennapjait, amit tényleg szeret, hiszen munkája egyben hobbija. A menhelyi munka és saját kutyája mellett megtanulta a kutyákkal való kommunikációt, így hatékonyan megbirkózik a nagyobb kihívásokkal is.

Surányi Petra
Petra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Petra már kiskora óta rajong a kutyákért. Sokszor felügyelte mások kedvenceit, majd megjelent életében a kis keverék Bodza. Vele tanulta meg a felelős kutyatartás titkait. Korán megkezdték az alapengedelmességi felkészülést a pozitív megerősítés és a klikker segítségével – ezeket a mai napig szívesen alkalmazza. Fontos számár a kutyák mentális, szellemi és fizikai fejlődése. Petra 2016 óta erősíti kutyasétáltató csapatunkat.

Pénzes Lilla
Lilla kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lilla számára nincs is jobb időtöltés, mint a kutyasétáltatás. Ez számára nem is munka, igazi hobbi. Levegőn lenne télen, nyáron, mozogni, embereket és kutyákat megismerni, ez számára a legszebb időtöltés. Lilla gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve, rokonok, barátok, ismerősök kutyáinak rendszeres sétáltatója volt, mielőtt cégünk sétáltató csapatához csatlakozott.

Fekete Andrea
Andrea kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Andrea már korai gyerekkora óta kutyatartó, az állatok mindig fontos szerepet töltöttek be életében, különösen a kutyák. 3 éve sétáltat már kutyákat, és a legjobban azt szerei látni, amikor a hosszadalmas tanítás végül eredményt ölt. Andrea imádja a kutyákkal való munkát, hiszen feltölti és kikapcsolja. Tervei között szerepel a kiképzői végzettség megszerzése, illetve a szakszerű tenyésztés megtanulása.

Tieger Szilvia
Szilvi kutyakiképzéssel foglalkozik

Szilvi 12 és kora óta állattartó: Nanát, a keverékkutyust ekkor kapta. 2 éven át képezte. Ezután egy németjuhász kutyus érkezett, Trudi, akit 1 éven át oktatott. Szűcs Adrienntől ezt követően kapta meg Gigit, a németjuhászt, amit már csupa kiképzésre váró kutyus követett. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte meg hivatalos oktatási pályáját, ami már 11 éve volt. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett. Szilvi kiképző csapatunk tagja.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia egyszerűen imádja az állatokat, három Bedlington terrier büszke tulajdonosa. Kutyakozmetikusi diplomáját még 1995-ben szerezte meg a híres Szűcs Mariktól, természetesen kiváló eredménnyel. Munkája egyben szenvedélye. A legnevesebb versenyek rendszeres résztvevője mind Magyarországon, mind külföldön. Szilvia 2018-ban csatlakozott a Dogmopolite kutyakozmetikusok csapatához a Sugár üzletközpontban.

Tóth Fanni
Fanni kutyakozmetikus

Fanni már kiskora óta kutyarajongó, munkája egyben hobbija is. 2014-ben kapta meg kutyakozmetikusi végzettségét, amelyet azonnal 2 év franciaországi tartózkodással és kozmetikusi munkával egészített ki. Fanni folyamatos jelleggel fejleszti magát – versenyek, szemináriumok és tanfolyamok rendszeres résztvevője. Napjainkban két kutyával, egy beagle-el és egy német juhásszal él.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Szén Terézia
Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi, majd a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget. Vakvezető kutyák kitartó támogatója. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért már nagyon korán amellett döntött, hogy egy napon kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink