gd5

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. dec.)

36 340
kozmetikázott kutya

2366
kiállításra felkészített kutya

4850
visszatérő vendég

21 500
liter felh. sampon

5500
liter felh. kondícionáló

16 300
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Miben különbözik a Dogmopolite Kutyakozmetika a többi kutyaszalonoktól?

Nos, ezt csak sejteni tudjuk, hiszen nem ismerhetjük valamennyi hazai kutyakozmetika szemléletét és dolgozóit. Azt viszont tudjuk, hogy nálunk a legfőbb szempont a kutya számára megfelelő, alapos és gondos ápolás – azaz a kiemelkedő minőségű kutyakozmetikai szolgáltatás nyújtása.

Éppen ezért a Dogmopolite Kutyakozmetika munkatársai egytől-egyik szakmailag magas szinten felkészült, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező és megbízható szakemberek, akik maguk is tisztában vannak vele, hogy a gazdikat általában aggodalommal tölti el kedvencük idegenekre való rábízása. (Sőt, némelyik kutyus is ijedten vagy morcosan veszi tudomásul, ha a kutyakozmetikus vagy tréner gondjaira bízzák – ami persze természetes.)

Amikor a kutyakozmetikus nem csak „távolról ugatja a témát”

Kutyakozmetikus, tréner és kutyafelügyelő, kutyakiképző kollégáinknak a szakmai felkészültség mellett a kutyatartás mindennapi örömei, bosszúságai és problémái terén is van tapasztalatuk, mivel saját maguk is kutyatartók. Sőt, jóval többek ennél, valódi kutyarajongók – a kutya életük szenvedélye, mindennapjaik középpontja. A Dogmopolite Kutyakozmetika célja az Ön kedvencét is ebben a szeretetben és odaadásban részesíteni.

A gazdik gyakran különleges igényekkel keresik fel kutyaszalonunkat. Legyen szó a kutyus egészségének és jó kondíciójának megőrzéséről, speciális nevelési vagy kiképzési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy egyéb kihívásról, kollégáink gondos felmérést követően a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

A szakmai tartalom mellett a másik fontos tényező számunkra a rugalmasság. A nehezen kimozduló idősek, a sokszor hetekig elfoglalt, sokat utazó üzletemberek és diplomaták teszik ki ügyfélkörünk nagyobb részét; mi igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan igazodni kedves ügyfeleink elvárásaihoz.

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

Cégvezetés

Gárdos Péter

Péter Gárdos

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyakozmetikus, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Orbán Dorka
Dorka, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Dorka 10 éves kora óta lelkes kutyatartó. Előbb az Ebrendész, majd a habilitációs kutyakiképző diplomát szerezte meg. Szakmai programok rendszeres látogatója. Személyi segítő és terápiás kutyaszakértő volt a Dogmopolite-hoz való csatlakozása előtt. Korábban közel 5 évig a Rex Kutyaotthon munkatársa volt: itt felelős állattartási programok vezetője, valamint rehabilitációs szakértő volt.

Dobos Éva
Évi kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Évi 2014-ben csatlakozott a Dogmopolite-hoz, kutyafelügyelettel és –sétáltatással foglalkozik. Nagyon szereti a kutyákat, Évi nemsokára a kutyakiképzést is elkezdi. 13 éven keresztül volt egy német juhász (Jerry Lee) társa. Jerry Lee mellett számtalan macskát is felnevelt, akiket az utcáról mentett meg a biztos haláltól. Évi leginkább a nagytestű kutyákat szereti.

Pelle Balázs
Balázs kutyakiképző

Balázs korai gyerekkora óta kutyákkal volt körbevéve, apja kutyakiképző és kutyás járőr. Szakszerűen 2010 óta kutyázik; ez idő óta egy keverék foxi tulajdonosa. Szakszerű tenyésztő, terápiás kutyák, mentőkutyák és sportkutyák képzője, tenyésztője. Állatviselkedés és -egészség szakértő. Napjainkban három kutyával él. 2010 óta kutyás tereléssel agility-vel és kutyás frizbivel foglalkozik, mindezt magas színvonalon. Városi kiképző.

Ribai Réka
Réka aktív kutyanapközis munkatárs

Réka már kisgyerek kora óta kutyatartó. Ezen idő óta IPO-versenyeken rendszeresen vesz részt legtöbbször német juhász kutyájával. Réka mindemellett elismert francia bulldog tenyésztő. Napjainkban négy kutya (egy belga juhász, egy francia Bulldog és két német juhász) tulajdonosa. Réka továbbképzések, szemináriumok rendszeres résztvevője.

Szokol Lilla
Lilla kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lilla korai gyermekkora óta imádja az állatokat. Életében mindig jelen voltak kutyák, vendégek és mentettek és örökbefogadottak is. Első négylábújával lépett bele a kutyás világba (kutyakiképzés, iskolák, edzések és agility). Napjainkban fiatal border colliejával űzi aktívan a kutyás sportot, flyball, frisbee és agility-ben is versenyez.

Kovács Réka
Réka kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Réka fél évtizede már a szakma lelkes tanulója, kutyájával 2010 óta jár a kutyaiskolába, ahol már 2011-ben bekerült nagy sikereinek köszönhetően a bemutatócsoportba. Ugyanebben az évben Réka letette az Állatvédőr vizsgát, és kisegít a Westie Rescue Hungary-ben. Kedvenc szerzői Kyra Sundance, Jan Fennel és Cesar Millan.

Batyanek Réka
Réka kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Réka vidékről érkezett, kisgyermek kora óta kutyákkal volt körbevéve – saját és barátai kutyáit rendszeresen sétáltatta. 2016 szeptemberétől megkezdte állatorvosi asszisztens kiképzését, 2017-ben pedig a terápiás kutyakiképző tanfolyammal folytatja. Réka 2016-ban csatlakozott csapatunkhoz; hozzáért, lelkes és talpraesett kollégaként Réka a kutyasétáltató csapatunkat erősíti.

Surányi Petra
Petra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Petra már kiskora óta rajong a kutyákért. Sokszor felügyelte mások kedvenceit, majd megjelent életében a kis keverék Bodza. Vele tanulta meg a felelős kutyatartás titkait. Korán megkezdték az alapengedelmességi felkészülést a pozitív megerősítés és a klikker segítségével – ezeket a mai napig szívesen alkalmazza. Fontos számár a kutyák mentális, szellemi és fizikai fejlődése. Petra 2016 óta erősíti kutyasétáltató csapatunkat.

Lizicska Dóra
Dóra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Dóra kiskora óta állatbarát, kedvence a kutyák. Menhelyeken dolgozott – 2015 januárjában fogadta örökbe első kikskutyáját. Közösen végigjárták a vezethetőségi tanfolyamot, majd számos kurzuson trükköket sajátítottak el. Napjainkban ideiglenesen befogadó gazdaként rehabilitál egy bántalmazott kutyát, akit nemsokára örökbe is fogad.

csalaheni
Hetti kutyakozmetikus

Hetti 2015 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetika pesti szalonjának csapatát. Az állatok iránti türelme és szeretete egészen különleges, munkája egyben hivatása is. Az elmúlt 15 évben folyamatosan kutyakozmetikusként dolgozott és nyitottsága, szakmai fejlődése azóta is töretlen, szemináriumok rendszeres résztvevője. A szakmát Szűcs Marikától tanulta, napjainkban Hetti az egyik legjobb.

Tóth Fanni
Fanni kutyakozmetikus

Fanni már kiskora óta kutyarajongó, munkája egyben hobbija is. 2014-ben kapta meg kutyakozmetikusi végzettségét, amelyet azonnal 2 év franciaországi tartózkodással és kozmetikusi munkával egészített ki. Fanni folyamatos jelleggel fejleszti magát – versenyek, szemináriumok és tanfolyamok rendszeres résztvevője. Napjainkban két kutyával, egy beagle-el és egy német juhásszal él.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Szén Terézia
Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi képzést, majd ugyanabban az évben a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget is megszerezte. Több éve vakvezető kutyák kitartó támogatója és önkéntes kölyöknevelő erre a célra. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

Kovács Mónika
Mónika kutyakozmetikus

Mónika már gyermekkora óta imádja az állatok, hiszen már 6 éves korától fogva mindig is volt kutyája. Első kutyáját, amely kozmetikázásra szorult, 10 évesen kapta, egy Angol Cocker spániel személyében. Ekkor döntötte el, hogy mindenképpen kutyakozmetikus lesz, 2008-ban ezt az álmát meg is valósította. Azóta csak fejleszti magát, mára már profi. Négy kutya (egy Yorkie és három Saluki) büszke gazdája.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia egyszerűen imádja az állatokat, három Bedlington terrier büszke tulajdonosa. Kutyakozmetikusi diplomáját még 1995-ben szerezte meg a híres Szűcs Mariktól, természetesen kiváló eredménnyel. Munkája egyben szenvedélye. A legnevesebb versenyek rendszeres résztvevője mind Magyarországon, mind külföldön. Szilvia 2018-ban csatlakozott a Dogmopolite kutyakozmetikusok csapatához a Sugár üzletközpontban.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért már nagyon korán amellett döntött, hogy egy napon kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink