gd1

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2020. júl.)

48 420
kozmetikázott kutya

3310
kiállításra felkészített kutya

6812
visszatérő vendég

39 170
liter felh. sampon

15 500
liter felh. kondícionáló

26 100
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Magyar kutatók először írtak le állatokon az alvó agy aktivitása és a kognitív leépülés között összefüggést. Az ELTE szakértőinek friss tanulmányából kiderült, hogy az ún. alvási orsók megnövekedett frekvenciája, amit az embereknél korábban a demencia megjelenésével hoztak kapcsolatba, a kutyák esetén is rosszabb tanulási képességekkel jár – olvasható az ELTE TTK honlapján.

Az alvási orsók az alvás közben az agyról EEG segítségével készített felvételekben megfigyelhető mintázatok, az ELTE kutatóinak a Scientific Reports lapban megjelent tanulmánya pedig kutyákon elsőként mutatott ki ezek frekvenciája és a kognitív leépülés közti összefüggést. Dr. Kubinyi Enikő, a Szenior Családi Kutya Program vezetője elmondta, hogy korábban leírták, hogy az emberekhez hasonlóan az alvási orsók frekvenciája az életkor előrehaladtával kutyáknál is növekszik, és mivel az idős kutyák rosszabbul tanulnak, feltételezték, hogy az orsók jellegzetességei a tanulási képességgel is összefüggenek.

Tovább »

Forrás: index.hu

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink