gd1

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

 

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2020. júl.)

48 420
kozmetikázott kutya

3310
kiállításra felkészített kutya

6812
visszatérő vendég

39 170
liter felh. sampon

15 500
liter felh. kondícionáló

26 100
kg lenyírt szőr

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Félsz esténként? Magányosnak érzed magad? A plüssállat sem elég ahhoz, hogy megnyugodj? Kapd a hónod alá a macskát vagy a kutyát, s máris minden jobb lesz! De tényleg így van?

Érthető, hogy az utóbbi hónapokban tapasztalt stresszre valamiképpen válaszol a testünk: nehezebben nyugszunk meg, az elalvás is később érkezik, ha egyáltalán.

Miközben a személyes terünk elvesztésén bánkódunk, nagy szükségünk van arra is, hogy a fizikai kontaktusok megnyugtassanak. Öleljen meg a párunk, a gyerekünk, vagy bárki, akivel a részleges kijárási tilalom alatt találkozni tudunk. Sokaknak, akik egyedül élnek, vagy megelőzés, esetleg betegség miatt távol maradnak mindenkitől, hatalmas kihívást jelent a magány, az érintés hiánya. Teljesen érthető hát, ha összebútorozunk a kedvencünkkel, és az alvásidőben sem hessegetjük el magunk mellől. No de mégis mennyire biztonságos ez? Heti kérdésünk így szól: Alhat-e az állatod az ágyban?

Tovább »

Forrás: divany.hu

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink