Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. feb.)

21 471
kozmetikázott kutya

1301
kiállításra felkészített kutya

3930
visszatérő vendég

14 000
liter felh. sampon

3800
liter felh. kondícionáló

13 000
kg lenyírt szőr

Rólunk Mondták

Üdvözöljük a Dogmopolite Kutyakozmetika honlapján!

recepcio dogmopolite kutyakozmetika 2
Tapasztalja meg a Dogmopolite Kutyaszalon világát!

Az általunk felállított szakmai és minőségi követelményekhez hűen a Dogmopolite kutyakozmetikák kialakításakor is a kutyák biztonságát és a gazdik kényelmét tartottuk szem előtt. Ügyfeleink a kutyaszalonok bármely szolgáltatását vegyék is igénybe, mindenkor maga szintű szakmai hozzáértéssel, teljes körű figyelemmel és udvarias kiszolgálással találkoznak.


Budai szalonunk a 1024 Budapest,
Fillér u. 16. alatt

Kutyakozmetika-Fillér-utca-610   


Pesti szalonunk a 1064 Budapest,
Rózsa u. 94/B. alatt

Kutyakozmetika-Rozsa-utca-610


Óbudai szalonunk a 1036 Budapest,
Lajos u. 63. alatt

kozmetika obuda

Kutyakozmetikus, tréner és kutyafelügyelő, kutyakiképző kollégáink

A kutyaszalon munkatársai egytől-egyig többéves tapasztalattal és megfelelő fizikai kondícióval rendelkező, magukat folyamatosan továbbképző szakemberek, akik az adott terület mellett gyakran épp az ügyfél kedvencének fajtájára specializálódtak – lévén maguk is kutyatartók és rajongók. Ezen kvalitások megléte nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, hanem a kutyusok egészsége és kényelme, valamint sokszor az őket körülvevő emberek, állatok, illetve tárgyak épsége miatt is alapvető fontosságú.

Az első kutyakozmetikai szalon Magyarországon rögtön Budán, Pesten és Óbudán

A Dogmopolite Budapesten egyedülállóan egyszerre három szalont is működtet, mert tudjuk, hogy sokszor mekkora tortúra a városon, főleg csúcsidőben átjutni. Mindkét helyszínen azonos minőségben, profi kollégák várják a szépülni kívánó kutyákat!

Minőségi szolgáltatások

A szakszerű kutyakozmetika, a rendszeres és minőségi ápolás nem csak a kutya igényes és esztétikus külleme és általános komfortérzete miatt lényeges! Bár sokan csak az ápolt megjelenésre gondolnak, a kutyakozmetika az állat egészsége és szellemi kiegyensúlyozottsága miatt is fontos. A Dogmopolite Kutyakozmetika kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt kutyusának az általános fürdetéstől és nyírástól a legösszetettebb kutyakozmetikai kezelésekig. Arra törekszünk, hogy kedvence a lehető legkíméletesebb módon, minimális stressz és maximális odafigyelés mellett szépüljön. Kutyakozmetikus munkatársaink a legnagyobb odaadással, szeretettel végzik a négylábúak ápolását.

Tovább olvasom »

Biztonság

A kutyaszalonok zsiliprendszerrel (ki- és beengedés) működnek, amely a kutyusok védelmét és biztonságát szolgálja. További fontos biztonsági intézkedésünk, hogy a Dogmopolite Kutyakozmetikák teljes területén zárt láncú biztonsági kamera (CCTV) üzemel, emellett 0-24 órás távfelügyelet gondoskodik értékeink biztonságáról. Mindezek mellett természetesen a kutyakozmetikák is érvényes szakmai felelősségbiztosítással (10 millió Ft összegig), valamint vagyonbiztosítással rendelkeznek.

Felszerelés

A Dogmopolite Kutyakozmetikák kizárólag a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák kedvence kozmetikázása során. Legyen szó fürdetésről (Espree, Double K Industries, USA samponok és kondicionálok), szárításról (ChallengAir 9000, USA) vagy nyírásról (Aesculap, BRAUN, Németország, valamint EKS Solingen), hiszünk benne, hogy a tökéletes eredményt és a kutya számára legkevésbé megterhelő eljárást csak megfelelő körülmények között, korszerű felszerelésekkel lehet garantálni. Kutyakozmetikus munkatársaink épp ezért folyamatosan figyelemmel kísérik a szakterület fejlődését, és nyomon követik a legújabb technológiákat.

Gazdik is a középpontban

Ugyan első számú szempontunk a kutya, de azért a várakozó gazdikról sem feledkeztünk meg. Igényes, légkondicionált környezetben komfortos várót alakítottunk ki számukra, ahol nyugodtan várakozhatnak a kezelés ideje alatt, miközben ingyenes wifi, kávé és tea áll rendelkezésükre. A kutyaszalon recepcióján pedig természetesen minden szükséges információt és segítséget megkapnak.

Kapcsolt szolgáltatások

A Dogmopolite egy komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalat, így a kutyakozmetika mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek és kedvenceiknek. Ilyen pl. az aktív napközis szolgáltatás vagy a kutyakiképzés, amelyeket a kozmetikai szolgáltatások igénybe vétele esetén akciós áron biztosítunk – a mindenkori lehetőségekről és kedvezményekről kérjük, érdeklődjön telefonon, honlapunkon vagy személyesen a kutyaszalonban!

Szolgáltatások sokasága egy kézből!

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás Magyarországon, amely az összes élethelyzetben professzionális megoldást nyújt négylábú kedvence számára. Szolgáltatásaink köre felölel minden, a kutyatartás és gondozás során szóba jöhető területet:

  • kutyakozmetika
  • kutyasétáltatás és -felügyelet
  • egészségügy és szakmai tanácsadás
  • terápiás foglalkozás, viselkedési zavarok kezelése
  • kutyakiképzés (engedelmesség, vakvezető, őrző-védő és vadászkutya)
  • kutyapanzió
Nézzen be hozzánk!

Szívesen állunk rendelkezésére akár egy díjmentesen szakmai konzultáció, akár egy szolgáltatás megrendelése esetén. Szakértő kollégáink felkészülten és részletekbe menően nyújtanak tanácsadást a különböző kezelési módszerekről, kutyusa egészségéről és a kutyakozmetika szolgáltatásairól!

aga-logo-color-168

AGA »

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »